miercuri, 7 martie 2018

Flori de camera orhidee

Orhideele sunt printre cele mai populare flori de apartament. In cazul orhideelor se ia ghiveciul si se uda cu apa la temperatura camerei „apa . Asta până am cumpărat prima orhidee și am văzut că florile rezistă luni la rând!

Până atunci, iată la ce trebuie să fii atent când ai grijă de orhidee:. Această operaţie se face în perioada când nu are flori, cam o dată la doi . Orhideea este foarte sensibila la schimbarile bruste de temperatura, totodata are nevoie de lumina multa. Phalaenopsis, cunoscută și sub numele de orhideea fluture, datorită formei.

Dar de la trandafiri a ajuns la mai multe flori cum ar fi de orhideele, . Cresterea si ingrijirea orhideei de camera. Phalaenopsis, conditii de intretinere orhidee. O floare atât de delicată pare greu de îngrijit. Există câteva trucuri prin care o poţi face să rămână în floare mai . Camera in care tii ghivecele cu orhidee trebuie sa fie foarte luminoasa, insa. In cazul in care ghivecele cu aceste flori parfumate sunt tinute pe pervazul . ORHIDEEA CAMBRIA - Cambria este numele comercial dat unor hibrizi de.


Oricum, pe aceeasi tulpina nu apar flori de doua ori.

Avem câteva sfaturi utile despre cum se îngrijește orhideea. O informație importantă despre cum se îngrijește orhideea este poziționarea ei într-o cameră însorită, în apropiere. Citeste si: Plante cu flori de toate culorile. In conditii naturale orhideele cresc pe alte plante, de regula pe arbori, de aceea ea nu se sadeste in pamant ca alte flori, dar intr-un amestec de . Orhidee: Informatii despre floare, ce solutii sunt recomandate pentru.


Acum mai are abia flori si si acelea cam palite si vestejite. Specia de orhidee Phalaenopsis este o specie delicata dar care cu ingrijire adecvata ne va oferi florile sale minunate pe termen lung. Orhideele sunt flori deosebite, nu numai datorita modului de viata ci si. Pamantul potrivit pentru orhidee este cel care are in compozitie scoarta,.


Orhideele trebuiesc tinute intr-o zona in care sa aiba multa lumina dar. Deși se spune că Orhideele Phalaenopsis sunt unele dintre cele mai nepretențioase și se adaptează . Unele orhidee au nevoie chiar si de ani pentru a ajunge la stadiul de inflorire, timp pe care multi nu si-l .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare