luni, 19 martie 2018

Cultura legumelor in solarii

Pentru exploatarea rationala si eficientă a solariilor, in acestea se practica sistemul de culturi intensive, pe langa cultura de baza cultivandu-se . Tehnologii noi de cultura a legumelor in sere so solarii Romania are conditii benefice pentru cultivarea legumelor extratimpurii in sere avan in perioada .

Cei care pun dovlecei în solar sunt foarte câștigați, pentru că pe timp de iarnă, în lipsa altor legume românești proaspete așa cum este .

Cine cultivă legume şi flori în sere şi solarii ştie care este valoarea acestora. Ideea de solar, seră sau alte spaţii amenajate în care doreşti să creezi un.

Avantajul cultivarii legumelor in solarii este, ca si in cazul celor mentinute in sere. Bolile si daunatorii sunt si ei periclosi, putand compromite integral cultura, de .

Cultura de legume timpurii solarii Matca. Culturi de toamna in solar: legume care iti vor face salatele gustoase toamna si iarna si pe care le poti cultiva chiar tu in solar. Dupa producere rasadurile trebuiesc plantate in solar in perioada optima si mai.


Functie de cultura cultivata va recomandam urmatoarele scheme de plantare:.

Seminţele de legume profesionale va asigură un randament care face să.

Legumele se irigă în funcţie de cultură, de obicei între rânduri, . Tehnologiii moderne de cultura de producere a legumelor: tomate, rosii in solar, ardei gras in solar, pepeni verzi, pepeni galbeni, salata, castraveti. Solariile tip tunel acoperite cu folie, sunt cele mai răspandite. Iarna nu a fost prea aspră pentru legumicultori. Carte: „Cultura legumelor în sere, solarii şi răsadniţe“; Editura Ceres; Autor(i): Victor Popescu, Angela Popescu; 1pagini.


Infiintarea culturilor de legume in solarii se face dupa pregatirea solariilor si a terenului aferent. Cateva soiuri de legume ce se pot cultiva in solar cu rezultate foarte bune:. Marita 15; Marita 25; Vidra 14; Isalnita 50; . Cultivarea legumelor in sere si solarii in sistem ecologic si conventional INTRODUCERE CAPITOLUL I ASPCTE GENERALE PRIVIND LEGUMICULTURA 1. Voi prezenta două situaţii: cultura tomatelor în câmp şi în solarii. Anul acesta am plantat soiuri romanesti de legume,la rosii nu inteleg de ce .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare