joi, 22 martie 2018

Transformatorul electric

Pagini similareTransformatorul Electric - Fizica document online, dezbatere in articol scris. Transformatorul electric este un aparat electromagnetic static, utilizat pentru: modificarea parametrilor puterii electromagnetice . Transformatorul electric este un aparat care realizeaza o modificare a parametrilor (tensiune,curent) energiei electrice de curent alternativ in scopul adaptarii .

Transformatorul electric este un aparat electromagnetic static, având doua sau mai multe. La baza functionarii transformatorului electric sta fenomenul inductiei . Transformatorul electric permite să se transforme parametrii energiei electrice din primar (tensiune, curent), obţinându-se în secundar parametrii necesari . Construcţia şi funcţionarea transformatorului monofazat.

Transformatorul monofazat se compune dintr-un . Transformatorul electric este un aparat static ce funcţionează pe principiul inducţiei. Transformatorul electric este o maşină electromagnetică statică de curent alternativ, care transformă o energie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare