joi, 29 martie 2018

Spalatorie covoare cluj mercur

Cu adevarat o spalatorie profesionala de covoare! Linie automatizata de spalat si curatat covoare! Clauze ‎Servicii ‎Tarife ‎ContactTarife Carpetim Spalatorie covoare Cluj - Acasawww. Pagini similareSpalatoria profesionala de covoare CARPETIM dispune de cea mai avansata linie tenhnologica de curatare si spalare a COVOARELOR. Spalatoria profesionala de covoare CARPETIM dispune de cea mai avansata linie tenhnologica de curatare si spalare a COVOARELOR.


Utilaj automat de spalare si curatare a covoarelor de orice forma, cu urmatoarele servicii: desprafuire, spalare, clatire, centrifugare. Spalatoria profesionala de covoare Carpetim din Cluj-Napoca va ofera servicii complete de. Cluj-Napoca Manastur, Telefon 07580830cu Orar, Imagini şi Indicații rutiere. CARPETIM spalatorie profesionala de covoare din Cluj-Napoca: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Pe aceasta pagina vei gasi parerile clientilor despre CARPETIM spalatorie profesionala de covoare.


Spalatoria profesionala de covoare Carpetim din Cluj-Napoca va ofera servicii complete de inalta calitate de spalare si curatare a covoarelor. Găsește orarul pentru Carpetim în Agricultorilor Nr. Manastur, Cluj-Napoca și verifică alte detalii, precum hartă, numere de telefon sau website.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare