luni, 26 martie 2018

Fierastrau de oase

Fierastrau electric pentru transare, tip EFA 8 se folosesc la taierea oaselor . SCULEGERO - : Fierastrau pentru macelarie - Utilaje constructii.

Fierastrau pentru macelari, cu cadru din inox si sistem de prindere rapida a panzei - cm. Foarfece pentru pui, lungime cm, lame inox de cm, manere POM cu nituri din inox. Comanda online de la Maxigel Fierastrau de oase, grosime taiere max 1mm.


La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta.

Fierastraul de oase asigura precizie, rapiditate si siguranta in portionarea produselor de macelarie cu os. Dispozitivul din aluminiu pentru impingerea carnii .

Fierastrau inox cu schimbare rapida pentru macelari - Ferastrau inox cu schimbare rapida a lamei, pentru taiat carne si oase. Fierastrau oase profesional pentru HoReCa. O colectie numeroasa de fierastrau oase oferita de fresco. Producatori, distribuitori, furnizori - Ferastrau manual pentru macelari,.


Poate fi folosit pentru taiat crengi, plastic si oase. Echipament complet carmangerie , Fierastrau circular cu masa mobila utilaj prelucrare lemn , Fierastrau pt metal , Vand teren, casa de vanzare, MASINA DE . Fierastrau oase, anodizat, lungime lama 18mm, productie orara 2kg, inaltime de taiere 3mm, transmisie directa, dimensiune (LxlxH mm): 590x420x950 . Poate fi folosit si pentru carne sau peste congelat, putere 7W, diametru taiere 2milimetri, lungima lama 16milimetri, alimentare 230V, . Echipamente restaurante: Va oferim o gama completa de produse, de la cuptoare pentru . Comanda online din stoc : fierastrau taiat oase din inox ori aluminiu,de diverse capacitati. Transport gratuit Bucuresti Ilfov,pret redus transport national. Cumpara Fierastrau oase ferestrău in Botosani România — de la S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare