miercuri, 1 august 2018

Altex buy back 2016

Programul “ Buy Back” se adreseaza consumatorilor si are doua directii de actiune:. Campania ”Buy Back TV” se va desfasura in perioada 19. Altex a pornit o campanie de Buy Back frigidere, care iti permite sa duci un aparat .

Oferta de buy back televizoare de la Altex ne da posibilitatea de a valorifica pana si vechiul model - aflati mai multe! Pana la reducere la produsele Vision din Oferta 01. Altex aduce preturi reduse la televizoare prin programul Buy Back Tv in luna iunie 2016.


Vezi oferta de televizoare cu pret redus.

Reclamă ALTEX - Rowenta - Black Friday - nov 2016. Bani nu se primesc, nici la Altex, nici la eMag. Dacă-l dai prin sistemul buy-back, nu-l vei putea dona cuiva, că e automat trimis la distrus. Catalog Altex Oferte Buy-Back Mai - Iunie 2016!


Ia-ti un televizor nou la schimb cu televizorul tau vechi! Din experienta anilor precedenti, cei de la ALTEX vor organiza Black Friday 20toata luna Noiembrie. Reducerile vor fi disponibile in magazine incepand cu . Descoperiti cele mai bune promotii din catalogul de oferte Altex, valabile de pe 06.

Cele mai bune reduceri la: incorporabile, . Sistemul, numit „buyback”, care functioneaza cu succes in Occident, a fost. La ultima oprire, la un magazin Altex, cei responsabili l-au informat ca. In 20s-a inregistrat cea mai calda luna ianuarie din istoria masuratorilor meteorologice.


La Altex de exemplu, reducerea de se aplica la achizitia unui nou. La Carrefour, vanzarile in sistemul buy-back sunt mai mari decat in orice alta perioada. In 20s-a inregistrat cea mai calda luna ianuarie din istoria . Catalog Altex - Promotii si Oferte 20- oferte cu reduceri noi in catalogul online Altex.


Verifica reducerile de azi la electronice si electrocasnice! Vezi arhiva cataloage, promotii si oferte de actualitate: Altex, Flanco, Media Galaxy, Domo. Catalog MEDIA GALAXY - Buy back la televizoare! Programul buyback e în defsăşurare la retaileri şi operatori de telefonie mobilă din România.


Altex şi Flanco sunt doi dintre aceştia, Flanco oferind 1de lei pentru orice obiect electrocasnic . Pentru orice televizor sau monitor vechi adus la reciclat, ALTEX va oferi o. Finantari Fundatia Orange Romania - ultima saptamana (ian 2016). Buy Back se deruleaza in magazinele Altex si Media Galaxy din toata tara. Reclamă ALTEX Samsung TV LED Fotbal - mai 2016.


Oferte Altex - de la brandul cu deviza “Cel mai mic pret din Romania”, unul din cele mai mari lanturi de magazine de electro IT locale. Oferte Altex – reduceri si promotii la televizoare, laptopuri, electrocasnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare