marți, 28 august 2018

Bacterii fosa forum

Una din aceste probleme este cea legata de intretinerea fosei pt dejectii. Pt ca acestia sunt de fapt bacterii care se hranesc cu materii . Probleme cu fosa: Se poate suprasatura solul din cauza.

Dec 2014Sesizare Garda Nationala de MediupostăriIul 2014Fosa septica pt casa la tarapostăriOct 2012Mai multe rezultate de la forum. Pagini similareFose septice cu drenaj se folosesc inca din 18si conform unui studiu recent in. Realitate: Fosa septica are bacterii naturale sau provenite de la bioactivatori. Tagged bioactivatori fose septice forum fosa septica fosa septica ieftina fose .

Activatori si bacterii pentru toate fosele septice ecoogice si ministatii de epurare sau statii de epurare. Pentru a citi mesajele din forum, nu trebuie decat sa selectezi forumul dorit. Nu omoara bacteriile detergentii, tinand cont ca in fosa merge si . Forum de discutii Leroy Merlin despre bricolaj,. In astea poti pune si bacterii si cica materia grosiera se descompune in anhidrida carbonica si apa. Multa lume cauta microbi pentru fose septice si am fost intrebati care.


Am citit pe unele forumuri ca un client zicea ca doreste bioactivaori ca . SCAPA DE VIDANJARE - Bioactivatori profesionali pentru fose septice. Lichefiere: enzimele si bacteriile din fosa descompun particulele solide. Daca deja ai o fosa septica inseamna ca ai nevoie si de bioactivatori. Bioactivatorii sunt compusi din bacterii nepatogene si enzime . As vrea sa montez o fosa , noi suntem persoane, dar imi este f. Un plic contine mai multe milioane de bacterii si enzime utile, special cultivate pentru acest scop.


Milioanele de bacterii raspandite in fosa septica proceseaza aceste substante. Fosa septica ecologica este o alternativa solida, la fosa clasica. Iar dupa cum se stie, vopsele sunt toxice, ele au distrus probabil bacteriile si de aceea a fost nevoie sa golesc fosa dupa numai luni,. Diavolina este un produs revolutionar, care te scapa de sarcina vidanjarii.


Va recomand sa folositi pt fosa dvs, un produs care se numeste DIAVOLINA. Aceste bacterii efectiv maninca fecalele si hirtia igienica, mirosul . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria FOSE SEPTICE. Preturi pentru FOSE SEPTICE de la 1lei.


Murdăria nu miroase, se adună cuminte în fosă, totul e civilizat. Ideea e ca exista de cumparat (inclusiv prin Bricostore) bacterii de fosa – o . Doza este proportionala cu marimea fosei si NU cu numarul de persoane, astfel ca odata insamantata fosa cu bacteriile si enzimele garantate DK Biofoss . Tratament de urgenta fose septice blocate, Starwax- deblocheaza. Bacteriile selectionate digera rapid crustele (grasime, hartie, materie organica, sapun) care . Nu este nevoie de un stimulent pentru a incepe activitatea bacteriilor in fosa septica. Multe bacterii sunt prezente in materialele depozitate in fosa si vor inflori in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare