joi, 16 august 2018

Actara pentru trandafiri

Trandafiri: plante ce pot fi atacate de daunatori dar si de boli gasiti in acest magazin. Paduchii verzi (tratamente cu Decis, Mospilan, Actara). Dacă vei adopta aceste reguli să știi că trandafiri vordeveni cu mult mai rezistenți la presiunea bolilor.

Actara este insecticid sistemic cu efect de lungă durată ce combate un spectru larg de dăunători la un număr mare de culturi. Trandafiri - sunt plante cele mai adaptabile si mai flexibile plante, dar ca sa le. Trandafirii sunt atacati de boli (provocate de ciuperci, bacterii, virusi) si daunatori ( insecte). ACTARA, CALYPSO, MOSPILAN pentru ceilalti daunatori ( insect ).

Pepiniera butasi trandafir urcatori, cataratori. Combaterea bolilor si daunatorilor la trandafiri si celelalte plante din gradina. Actara WG este insecticid sistemic, Syngenta, cu efect de lungă durată ce combate un spectru larg de dăunători la cartofi, castraveti, ceapa, grau, mar, orz, . Trandafirii sunt afectati (atacati) de boli si daunatori (insecte). Apare la aproape toate varietatile de trandafir (mai putin la soiurile rezistente), . Va rog sa-mi spuneti daca Insecticidul Actara WG este bun si pentru trandafirul japonez. Cumpara Insecticid Actara WG (thiametoxam ), Syngenta cu numai lei.


Butasi trandafiri Urcator Brownie, Meilland- Franta . Eu am boboci la aproape toti trandafirii,dar AM PATARE NEAGRA la mai multi.

Printre insecticidele foarte nocive apar ACTARA si DECIS. Actara este in insecticid mai nou si foarte puternic. Pentru celelalte larve si purici de pamant maro si saritori deoarece nu aveau Confidor mi-au recomandat in acelasi spectru Actara 25WR. Cel mai bine este să cumpăraţi trandafiri de toamna pentru că pe timpul. Insecticidul Actara WG actioneaza sistemic si are efect de lungă durată impotriva unui spectru larg de dăunători la un număr mare de culturi.


O problema destul de generală în grădinile cu trandafiri sunt afidele sau păduchii verzi ale trandafirilor. Din fericire aceşti paduchi de frunze nu . Insecticid Actara WG(2gr) produs de Syngenta se prezinta sub forma de granule fine, omogene, fara tendinta de sfaramare, de culoare bej. Apa este indispensabilă pentru trandafiri în această perioadă a. Actara cu Mospilan şi hidratarea lor corespunzătoare, fapt care . Paduchele verde al trandafirului are o dezvoltare dioecica, adica are nevoie pentru dezvoltare de doua organisme gazda.


Kertimag Butasi trandafiri teahibri Kronenburg Lista de preturi - cel mai mic pret, preturi. Syngenta Insecticid Actara WG, 2Kg . Actara WG este insecticid sistemic cu efect de lungă durată ce combate un spectru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare