marți, 7 august 2018

Vopsea palette ciocolatiu

Dacă vă amintiți, acum puțin timp am scris despre vopseaua de păr Palette Deluxe, pe care am folosit-o pentru a-mi deschide nuanța de . Bucură-te de NOUL Palette Deluxe Intense OIL-Care Color – Selecția de culori Nr. Prima vopsea de la Palette care îngrijeşte cu Serum cu Uleiuri. NOUA vopsea de păr Palette Permanent Natural Colors Creme îmbogățită cu uleiuri și . Vopsea de par Palette Permanent Natural Colors 8Saten Ciocolatiu, 1ml la eMAG, pret avantajos. Vopsea de par Schwarzkopf Palette Permanent Natural Colors 8- Saten Ciocolatiu la eMAG, pret avantajos.


Vopseaua de par Palette WNCaramel Ciocolatiu furnizeaza un par catifelat si matasos si sigileaza pigmentii de culoare pentru o stralucire maximizata.

Vopseaua de par Palette Deluxe 7Saten Ciocolatiu metine luminozitatea parului, contine o formula bogata si mai intensa in culoare, cu pigmenti de culoare. Incearca NOUA Palette Intensive Color Creme WNCaramel Ciocolatiu cu Ultimate Keratin. Vopseaua ta preferata ofera o intensitate de lunga durata a culorii . Vopsea de par Palette Deluxe cu Serum cu Uleiuri. Formula este imbogatita cu uleiuri pretioase pentru culori intense, bogate, durabile si cu pana la mai . Schwarzkopf Palette Deluxe Vopsea de par 7Saten Ciocolatiu vizualizare produs. Schwarzkopf Palette Deluxe Vopsea de par 7Saten Ciocolatiu 15.


DESCOPERA NUAN ELE FASCINANTE ALE VOPSELEI NR. Culoarea ta preferata iti asigura acum mai multa durabilitate a intensitatii o stralucire radianta.

Formula cu Ultimate Keratin iti ingrijeste. Vopsea de par Palette Intensive Color Creme. Formula cu Cheratina ingrijeste parul lasandu-l moale si matatos, in timp ce pigmentii intensi de culoare sunt . Formula cremă cu Elixir de Mătase și FĂRĂ AMONIAC este delicată cu firul de păr, iar balsamul de îngrijire îți lasă părul mătăsos și catifelat.


Vopsea de par Schwarzkopf Palette Permanent Natural Colors 8- Saten Ciocolatiu pf_1079Schwarzkopf la cel. Vopsea de par permanenta, cu amoniac si Ultimate Keratin, ce confera o intensitate mai durabila si o stralucire maximizata a culorii, lasand parul ingrijit si cu un . Va amintiti cu cat stoicism am spus NU vopselei spuma de la Palette, pe care am primit-o spre. Vopsea Nectra Color (4Șaten Ciocolatiu).


Eu sunt vopsita un fel de ciocolatiu cu un soi de reflex de roscat, dar niciodata nu ma vopsesc . VOPSEA PAR PALETTE COLOR CREME CIOCOLATIU AURIU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare