joi, 2 august 2018

Akcent muzica

Muzica noua Akcent, iti prezentam melodii noi cu Akcent dar si alte colaborari! Single Akcent - Phou Phou (feat. Reea Aza), dar si alte melodii cu Aza, Reea si Akcent pentru tine!


Akcent este o formație de muzică dance și Pop din România, originară din București.

Aceasta a fost formată în anul 19de producătorul, compozitorul și . Descarca gratis Muzica Noua cu Akcent melodi vechi. Afiseaza toata Muzica online cu: Akcent melodi vechi. Akcent si Reea vin cu o piesa cu influențe orientale și cu un videoclip filmat la malul mării – ”Rain”.

Reea lanseaza astfel prima ei piesa, dupa . Pe septembrie, Akcent a inceput noul turneu de promovare al albumului “Love. Am inteles dorinta lor ca vor sa traiasca muzica AKCENT ca o experienta, . Reea, împreună cu Akcent, lansează „Rain“, o piesă captivantă ce va oferi fanilor o plăcută şi răcoritoare surpriză. La un moment dat, când trupa Akcent era în proces de formare, CRBL i-a propus să se alăture băieţilor care erau în. Check our most popular videos for akcent. Concerte Akcent, știri, videoclipuri și melodii noi cu Akcent. ca o surpriză pentru fanii care i-au cerut artistului muzică nouă.


Bogdan şi Shurubel… şi Ionuţ au adus Akcent feat.

Muzica şi textul îi aparţin lui Adi Sînă. La început trupa Akcent a fost formată din tine și Ramona Barta. Am inteles dorinta lor ca vor sa traiasca muzica AKCENT ca o experienta, sa primeasca un intreg concept iar albumul LOVE THE SHOW aduce . Akcent Feat Meriem - Dilemma 20(Original Radio Edit) . Akcent a făcut aroganța maximă și a lansat piese noi, fiecare cu videoclip. NOU: Carla's Dreams - Ne Bucurăm În Ciuda Lor.


Citeste toate articolele, afla ultimele stiri despre akcent. Lidia Buble și Akcent, o nouă surpriză muzicală. Muzica a ocupat mereu un loc aparte in viata tinerei, aceasta. Incurajata si sustinuta de Akcent Music si Roton, Reea lanseaza astazi piesa . Akcent si Lora au lansat clipul piesei care i-a adus din nou impreuna!


Download Akcent Feat Lidia Buble Ddy - Kamelia. Andra - Floare de nu-mă-uita (feat. Dorian)octombrie 3 2016În #MUZICA. Akcent nu este un nume nou pe piata muzicala romaneasca. Mai jos aveti mesajul lui Adrian Sina, liderul Akcent:.


In 200 Adrian Sana porneste impreuna cu Ramona Barta un proiect de muzica house sub numele Akcent. Cei doi lanseaza un videoclip - Ultima .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare