luni, 6 august 2018

Stofe tapiterie gheorgheni

Unicul producator de stofa de mobila din Romania, SC Dekoratex SRL produce si comercializeaza o gama larga de materiale textile, imitatii piele, etc. Pagini similareCalendare (16) Imitatie de piele (5) Stofa de mobila (230) ADEL (10) ADELIN (2) ADELMO (4) ADUA (4) ARANKA (1) ARLEN R (8) ASETAR. Stofa tapiterie canapele, fotolii, paturi, mobila prezentata in peste 6de modele si culori diferite la preturi de importator in Bucuresti, Cluj, Pitesti, Timisoara, .

SC Dekoratex SRL - Gheorgheni, produce stofa pentru mobila de tapitare. Stofa tapiterie - nu s-au gasit rezultate in localitatea GHEORGHENI, judetul Harghita. Stofe tapiterie mobila colectia clasic contemporan import Italia,Spania.


Stofa tapiterie - rezultate gasite in toata tara.

IMPORTATOR MOBILA SI TAPITERIE DIN ANUL . Stofa Tapiterie Mobila Canapele - Stofe Auto Tuning. Stofa de tapiterie calitativa, preturi mici si 1 originala. Va asteptam in showroom sau cu o comanda pe site. Magazin online saltele si materiale tapiterie in Timisoara. Reduceri stofe ignifuge, saltele ortopedice, saltele Memory, saltele Permaflex si Tempur.


Rezultate pentru Tapiterie în Gheorgheni ; părerile clienților, prețuri, date de contact, programul cu publicul a firmelor cu sediul în Gheorgheni care oferă . Liniile de produse includ materiale pentru tapiterie cum ar fi: stofe de mobila jacquar stofe de mobila plane, plusuri tricotate, respectiv stofe pentru decoratiuni . Ieri am luat calea Devei in ideea de a cauta stofa pentru tapiterie.

Decoratex – Gheorgheni – Harghita – 0743330014. Comercializam stofa tapiterie mobila clasic baroc import Italia cu latime de 140cm. Stofe pentru tapiterie : plusuri penrtu tapiterii; stofe pentru tapiterii; stofe pentru tapiterii auto; Stofele pentru tapiterii au latimea de 1. Piele sintetica, piele ecologica, stofe, tesaturi si Alcantara pentru tapiterie de la. Calitate pentru STOFE si PIELE ecologica, aceasta este filosofia Ancroma. Comercializam piele naturala pentru: tapiterie (mobilier, auto), harnasamente . Domeniu de activitate: Stofe şi ţesături - producători, distribuitori.


REZULTATUL CAUTARII DUPA tapiterie la comanda. Stofa Tapiterie va ofera cele mai bune materiale textile din Romania,. SC Dekoratex SRL - Gheorgheni, produce stofa pentru mobila de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare