vineri, 10 august 2018

Protap rotisor inox

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Protapul rotisor cu trepiede este foarte usor de demontat si poate fi transportat . Preparatele gatite la rotisor, protap, prin rotisare la jar sunt considerate ca fiind cele mai sanatoase.

Vezi mai multe de la Rotisor Protap, conectându-te la Facebook. Realizat in intregime din inox Se executa pe dimensiunile cerute de client Cadru rectangular Bare. Pui la Protap - Pui la Rotisor - Idee Simpla de.


Inchiriez PROTAP (rotisor) electric profesional cu gratar!

Capacitate protap: kg Capacitate gratar: kg Dimensiune zona de lucru: 4x 12mm Dimensiuni exterioare: 1520x580x9mm Alimentara: 230V . In perioada rece executia gratarelor se face in corturi . Oferte, preturi, protap rotisor miel, protap rotisor berbecut, protap rotisor purcel cu carbuni inox, gratar cu protap pentru miel, gratar cu protap purcelus, gratar cu . Cleme tepuse, gratare reversibile, accesorii generale rotisoare. Tija pentru gratare tip protap, fabricata din inox, cu canale pentru tepuse, dimensiuni 4x . Cum spune si titlul, vand protap rotisor electric nou, cu motoras pe 12V, se poate manevra si manual. Pachetul contine teava(sulita) inox de 2m, doua furci din . Produse pentru prepararea unui grătar delicios: Motor rotisor cu viteze.


Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru protapul rotisor.

FAST FOOD ROTISOR PROTAP INOX NOU - 11€, Afaceri si industrie, Utilaje fast food. PROTAP ELECTRIC - Va salut pe toti,Chiar daca toate topicele mele au. Linie servire, total inox, ce include module calde si reci, vitrate pe exterior.


Protap si rotisor mobil multifunctional ROTECO cu sursa termica pe lemn si mangal. Tija pentru gratare tip protap, fabricata din inox, cu canale pentru tepuse,. Angrenaj rotisor fabricat din otel cromat, ce contine tije cu melcator pentru 3 . Acest protap-rotisor a fost personalizat dupa cerintele echipei Camizo iar la finalul . Protapul rotisor pentru purcelus, berbecut sau miel are urmatoarele dotari: - Motor. Toate partile care intra in contact cu preparatele sunt confectionate din inox. Ma interesează sa realizez un rotisor-Protap pe care sa gătesc diferite.


Eu ma gandeam la ceva inox mai gros in carne, dar tepusele ? Rotisor Protap din Caramida Modul din caramida Rotisor Protap in. Compusa din: gratar mare 85x60cm grill inox reglabil doua nivele, masa mare de lucru,. Rotisor Protap L=100 l=70 h=2800).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare