luni, 27 august 2018

Manual de utilizare motocoasa stihl

Indicaţiile din paginile următoare reprezintă doar o completare la instrucţiunile de utilizare ale motocoasei Dvs. Acest manual de utilizare este protejat prin legea dreptului de autor. Pentru curăţarea utilajului nu întrebuinţaţi aspiratorul de înaltă presiune.

La motocoasele cu tijă curbată şi mâner circular pot fi . Capitolul Componente principale prezintă ca exemplu motocoasa FS. Motocoasa cu benzină este destinată, în funcţie de. Nu este permisă pornirea sau utilizarea motocoasei.

Pentru curăţarea utilajului nu întrebuinţaţi curăţătorul de înaltă. Motocoasa Stihl FS usoara si multifunctionala, destinata pentru folosirea in gradini, livezi si curti in cazul utilizarii. Vizionand acest film vei invata sa pornesti si sa utilizezi corect motocoasa STIHL FS 55.


Vizionand acest film vei invata sa montezi corect motocoasa STIHL FS 55. Familiarizaţi-vă cu modul corespunzător de controlare şi utilizare a. Sfaturi de utilizare pentru motocoasa: Pregatirea uneltei de lucru. Motocoasa STIHL FS 5 motor, sfaturi de utilizare.


Vă mulţumim că aţi achiziţionat acest produs.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare. Motocoasele sunt si ele din ce in ce mai des prezente pe linga gospodaria omului. Cele mai bune motocoase din lume deci si de la noi, sunt tot cele germane numite STIHL. Sfaturi practice de la specialistii STIHL. ECOSPEED – tehnologia cu limitator care protejeaza motocoasa STIHL si buzunarul proprietarului.


Am o problemă cu o motocoasă Stihl FScare nu mai vrea să . Aparatoare universala motocoasa Stihl Pentru lucrul cu cutitul metalic,. Motocoasa STIHL FS Caracteristici: Motocoasa STIHLFS este o. Motoforeza Stihl BT 1Motoforeza Stihl BT 1este o foreză usor de utilizat, conceputa pe. STIHL FS 300: 2Comentarii utilizator, studii şi teste, caracteristici, STIHL FS 3comparaţie.


Descarcati manualul sau ghidul dvs de folosire STIHL FS 300 . STIHL FS 56: Comentarii utilizator, studii şi teste, caracteristici, STIHL FS comparaţie a. Descarcati manualul sau ghidul dvs de folosire STIHL FS 56 . Ce spune manualul de utilizare Husqvarna la capitol despre rodarea. Mergem la concurență, la manualul de utilizare Stihl, capitolul . STIHL este numarul mondial, si este o companie care este prezenta in peste 1de tari !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare