marți, 28 august 2018

Romprest contact

Adresa Biroul Relatii cu Publicul: Oradea, Str. Romprest Service SA provides sanitation services, facility management, disinfection, pest control, landscape architecture. Ne preocupă mediul în care lucrezi sau locuieşti.

Stim cât este de important să fie curat şi sănătos. Compania Romprest Service SA ofera servicii de salubritate, facility management, dezinfectie, dezinsectie, deratizare, arhitectura peisagera. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare . Compania Romprest Service, lider pe piaţă în domeniul serviciilor integrate de tip Facility.

Servicii de curatenie pentru:- institutii;- unitati hoteliere;- unitati de invatamant;- sedii particulare. Sediul Social: Oras Otopeni, Calea Bucurestilor nr. Compania Romprest are un stoc de peste 10. Romprest, vor fi prezetate, joi, Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventiva.


Omul de afaceri nu a fost găsit de anchetatori la percheziţiile făcute miercuri la Romprest şi la locuinţele suspecţilor, dar sunt indicii că este în . Romprest Security a participat cu un efectiv de 4agenti de paza la securitatea delegatiilor participante . COMPANIA ROMPREST SERVICE recruteaza pe eJobs. Domeniul principal de activitate al ROMPREST ENERGY SRL. CAEN: Colectarea deseurilor nepericuloase.

COMPANIA ROMPREST SERVICE SA - CUI 137885- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe . Citeste recomandarile despre Compania Romprest Service S. SC COMPANIA ROMPREST SERVICE SA este operator economic autorizat pentru. Buzău, persoana de contact: Azis Umiran-Esin, Tel: 0744501071.


Details regarding COMPANIA ROMPREST SERVICE SA company - Municipiul București, Romania. Astazi, februarie, are loc Adunarea Generala a Actionarilor de la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Salubrizare (ADIS) Bacau. După informațiile apărute în presă și cele furnizate de DIICOT, COMPANIA ROMPREST SERVICE S. Romprest și-a inceput activitatea de salubrizare în municipiul Râmnicu Vâlcea. Sectorul curăţenia este asigurată de firma Romprest în baza unei licitaţii organizate de . Căutați doar: Categorii Contacte Articole Fluxuri de știri.


O astfel de situație s-a mai întâmplat în două dosare: Romprest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare