miercuri, 15 august 2018

Dracaena ingrijire

Dracena (Dracaena-marginata-variegata-compacta): Ingrijire, Inmultire, Taiere, Udare, Fertilizare, Iarna, Poze, Daunatori-Tratamente. Daca esti o persoana destul de activa ce nu poate sa acorde o atentie deosebita florilor, dar cu toate astea isi doreste, ei bine am gasit . Dracaena Marginata trebuie asezata la lumina medie; suporta si zonele cu lumina mai putina.

Dracaena a devenit incredibil de populară ca plantă-mostră, creând un punct focal impresionant şi atractiv În camera de zi sau hol. Una dintre cele mai cautate plante de apartament este Dracaena. Semanand cu un mic palmier, aceasta face parte din familia Agavaceae si . Usor de ingrijit, Dracaena Marginata este una dintre cele mai populare plante de apartament.

Dracaena este una dintre plantele inscrise in . Plantă decorativă apreciată în special pentru aspectul elegant oferit de forma frunzelor și a tulpinilor, Dracaena este ușor de îngrijit ca plantă . Dracena este cultivata in principal datorita frumusetii si valorii decorative a frunzelor care confera plantei un aspect foarte elegant; exemplarele adulte viguroase . Dracaena marginata - care and propagation. Mai exact, in clasificarea botanica, ea apartine familiei Ruscaceae si se numeste Dracaena Sanderiana. Bambusul norocos este originar din regiunile tropicale . Se numără printre cele mai îndrăgite plante de apartament, care îți pot transforma locuința într-una caldă și primitoare.


Dracaena este o planta originara din padurile tropicale si subtropicale. Dracaena (sau scris pe romaneste dracena), este originara, in principal, din Africa si Asia tropicala.

Caracterizata prin viata lunga si cresterea . Dracena marginata (Dracaena marginata) Descriere: Planta cu aspect de palmier, cu frunze lungi, inguste, de culoare verde inchis, marginite . Dracena fragrant (Dracaena fragrans) Descriere: Planta cu tulpini de circa - m inaltime in mediu de cultura, cu rozete de frunze viguroase, . Speciile de Dracaena cele mai raspandite ca plante ornamentale in. Se stie ca Dracena(Dracaena) are prostul obicei de a creste si creste. Dracaena are frunze lanceolate si arcuite care cresc sub forma de tufa in partea de sus a tulpinii.


Odata cu imbatranirea, frunzele de la baza si . Dracaena, ajunge in cativa ani sa acapareze zona pe care o ocupa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare