marți, 14 august 2018

Cultura bacterii fosa

SCAPĂ DE VIDANJARE, Bioactivatori fose septice, descompune substanțele. Produs de inalta calitate, cu un continut ridicat de culturi bacteriene active. Activatori si bacterii pentru toate fosele septice ecoogice si ministatii de epurare sau statii de epurare.

Bioactivatori sau bacterii pentru fosa ca sa vidanjezi cat mai rar si sa scapi de. Cum se realizeaza improspatarea periodica a culturii de bacterii anaerobe ? Bioactivatori pt fose septice - S-au spus cam toate pana aici despre. Staţii epurare, fose septice, ecologice - Page 94postăriApr 2014Instalatii Sanitare, Canalizare, scurgere.

Page 52postăriIun 2009Mai multe rezultate de la forum. Pagini similaremai 20- Nu folositi nici o solutie de bioactivatori sau cum s-o mai fi chemand pentru ca aruncati banii degeaba la WC. CO Leader , importator solutii bioactivator fose septice. Un mix natural de cinci tipuri de bacterii nepatogene şi enzime alimentare . Bacterii activatoare pentru fose septice ecologice. Categorii: Accesorii fose septice ecologice.


Acum ai la indemana bacteria bacillus subtilis care te v-a scapa de toate problemele: cu un tratament corespunzator bacteriile vor digera ce este in fosa in . Se foloseste la fose, haznale, canale colectoare si mini statii de epurare a apelor. Se face o activare pentru crearea unei culturi de bacterii, si apoi se face .

Diavolina este un produs revolutionar, care te scapa de sarcina vidanjarii. Tratament fose septice Bros Microbec 25g la cel mai bun pret acum la Dedeman. In cazul utilizarii diferitelor tipuri de gel de curatare pentru WC, bacteriile . Fose septice, haznale (WC curte), canale colectoare si mini statii de epurare a. Bioactivatorii sunt produse naturale ce au in compozitie bacterii nepatogene. Produsul contine un amestec natural de enzime si bacterii anaerobe in stare latenta care se activeaza in prezenta apei si a produselor organice din fose.


Daca deja ai o fosa septica inseamna ca ai nevoie si de bioactivatori. Bioactivatorii sunt compusi din bacterii nepatogene si enzime . Fosa septica este fabricata dintr-un material special (PEHD- polietilena lineara de Cultura de bacterii(bioactivatorul) se adauga inainte de prima utilizare. Oferte produse si servicii: bacterii pentru fosa septica.


Producatori, distribuitori, furnizori - Bacterii pentru fosa septica, FOS. La caderea apei uzate care intra in fosa, pe teava de drenaj, datorita efectului. Tratament bioactivator pentru fose septice Bio 12R - Bio 1290-R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare