vineri, 9 septembrie 2016

Abajur hartie handmade

Pas cu pas: Cum sa faci un abajur de hartie modern. Proiect DIY: confectionarea unei lustre 3D cu flori si fluturi handmade 9-lustra cu abajur din hartie decorat cu floricele 3D handmade . Un candelabru clasic din hârtie redecorat perfect. De asemenea, mobilierul si accesoriile handmade sunt din ce in ce mai in.


De exemplu puteti realiza abajururi din sfoara, hartie creponata, . Informatii, articole, poze si video despre abajur. Poti transforma toate lucrurile banale care te inconjoara in adevarate minuni.

Abajururi colorate si simple,depinde de ceea ce ti se potriveste tie. O pata de culoare la clasicul abajur din hartie. Abajururile din hartie pot arata cu adevarat spectaculos. Văzusem acum ceva vreme la Anca niște flori din șervețele de.


După ce ne-am uitat peste proiectele astea de refolosire a obiectelor vechi şi, de multe ori, aparent nefolositoare, am început să căutăm prin jur . Pas cu pas: Cum sa realizati un abajur de hartie - Pas cu pas:. Alte articole despre: handmade Bosch bricolaj abajur Dremel Bosch . Cum abajurul de hartie a fost de la Ikea, sa nu uitam de: Nota pentru si despre. Articole despre abajur handmade scrise de Bogdana.

Vand abajur din hartie pliata manual in tehnica origami, alb sau galben. Pliurile creaza jocuri unice de lumini si umbra. Abajur din hartie de calitate FSC, pliata manual in tehnica origami. Geometria pliurilor creaza efecte uimitoare de umbra si lumina. Realizam abajururi handmade cilindrice la comanda cu diferite tipuri.


Abajururi textile handmade marime la comanda. Spune-i lustră din hârtie, spune-i abajur, ideea e că tot din același lucru se confecționează. Așa că scuze de genul ”Nu găsesc materiale!


Posts Tagged 'abajururi lampadare hartie manuala'. Proiecte handmade din România care promit (episodul I).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare