vineri, 9 septembrie 2016

Dipladenia pret

Pret intresi 200lei, in functie de stadiul de dezvoltare al plantei. In ghivece de la cm pana la cm diametru. Flori de balcon DIPLADENIA ROSIE are urmatoarele caracteristici: pretul produsului este: 9.

Flori curgatoare de gradina, pentru terase si balcoane, . Dipladenia este o planta deosebit de decorativa prin abundenta de flori mari, de forma. Dipladenia Denumirea stiintifica este Dipladenia sanderi sau Mandevilla splendens. Numele sau deriva din grecescul diplos=dublu si aden=glanda din cauza .

Cunoscuta si ca Iasomie braziliana ; Iasomie ciliana , dipladenia este floarea care castiga tot mai mult teren in. Dipladenia Pret vechi lei Pret nou lei'. De-a dreptul spectaculoasa , Dipladenia ofera gradinii o eleganta regala, remarcandu-se prin intensitatea culorii, textura fina s. PLANTE DE INTERIOR - DIPLADENIA SANDERI - Poate inflori, incepand cu jumatatea lunii aprilie pana la sfarsitul lui septembrie.


Denumita si iasomia braziliana, Dipladenia este o liana care poate ajunge la inaltimea de m si are ca tari de provenienta Bolivia si Brazilia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare