vineri, 16 septembrie 2016

Fomco group

SC FOMCO PRODIMPEX SRL este o societate privata, care ofera solutii in domeniul tahografelor, limitatoarelor de viteza, sistemelor de masurare a . SC FOMCO PRODIMPEX SRL este o societate privata, care ofera solutii in domeniul tahografelor, limitatoarelor de viteza, sistemelor de . Fomco Group – la Conferinţa FORTIC- URS România.

Evenimentul de business, organizat de URS România, membru fondator FORTIC-Forumul Profesioniştilor . In prezent, FOMCO GROUP recruteaza pentru pozitia de Reprezentant Vanzari pentru oricare din urmatoarele zone: Zona 1: MARAMURES, BOTOSANI, . Avand o experientă de peste ani de activitate Fomco Group este structurata pe mai multe directii de. Fomco Truck Service shared Fomco Group's post — feeling proud at Fomco Truck Service.

Fomco Group added new photos — feeling thankful at Fomco Group. România, Fomco Group a prezentat joi, august, la Târgu-Mureș, o mașină electrică încărcată de la un ansamblu de . Fomco Group va participa la TransLogistica 201 cea mai importantă expoziţie de logistică şi transport din România şi din Europa de est şi sud est, ce se va .

Fomco Group va participa la TransLogistica 201 cea mai importantă expoziţie de logistică şi transport din România şi din Europa de est şi . Fomco Prodimpex Company (“Fomco”) was founded in October 20and represents one of the Fomco Group Companies. Directorul Fomco Group, Nyulas Bernat, a motivat achiziționarea autoturismului Renault Twizy și folosirea stației de panouri solare pentru . Vizualizaţi profilul profesional al lui Fomco Prodimpex pe LinkedIn. Fomco Group hasn't shared anything on this page with you.


Conducerea Fomco Group a prezentat joi, august, prima maşină electrică alimentată de la panouri solare din România. In premiera pentru Romania, Fomco Group a prezentat la Targu Mures o masina electrica incarcata de la un ansamblu de panouri solare. FOMCO PRODIMPEX solutia optima de care aveti nevoie. Firme Fomco, devenind parte integrantă a culturii noastre organizaţionale. Sediul societatii Fomco Group din Cristesti, strada Principala nr.


E, langa Registrul Auto Roman, va gazdui joi, august, de la ora 11. Noutăți Parcuri Panouri Solare - Fomco Solar Știri și Noutăți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare