vineri, 23 septembrie 2016

Vita de vie moldova

Soi de vita de vie Moldova: - soi pentru struguri de masa, cu rezistenta la boli si daunatori inclusiv filoxera radicicola - Descriere - Inmultire. Vanzare butasi vita de vie altoita de masa soiul Moldova. Moldova este un soi de struguri de masă cu o perioadă tîrzie de coacere (sfîrşitul lui septembrie).

Sau viţa-de-vie poate fi plantată primăvara devreme. BUTASI VITA DE VIE - MOLDOVA disponibil la 4Garden. Cumpara BUTASI VITA DE VIE - MOLDOVA cu numai lei.


Drumul National R(Chisinau - Ungheni),.

Are boabe şi ciorchini mari, de culoare negru-albăstrui, cu gust dulce, plăcut. BUTUCI DE VITA DE VIE - SOIURI DE MASA - MOLDOVA, DESCRIERE: Soiul MOLDOVA ete un favorit international intre soiurile hibride negre. Moldova este un soi de vita de vie care face parte din categoria strugurilor negri de masa si face parte din familia Vitaceae. Fiziologie: Este un soi cu vigoare mare, cu corzi groase, de culoare brun-deschisa.


Frunza este foarte mare, cordiforma, verde-deschisa. Moldova este un soi de struguri de masă cu o perioadă târzie de coacere, obținut. Agrare de Stat din Moldova Gheorghe Nicolaescu, doctor în agricultură,. Strugurii Moldova fac parte din categoria strugurilor de masa.


Este un soi cu vigoare mare, cu corzi groase, de culoare brun-deschisa.

Butucul are o vigoare mare, cu corzi groase, de culoare brun-deschisa. Ne puteţi contacta la numerele de telefon: fix: +(322) 87mob: +(373) 0724. De Luni pînă Sîmbătă de la 9:pînă la . Acum zile - Vindem butasi altoiti pe portaltoi divirozat de vita de vie de soiurile de masa: Monarh, Arcadia, Super-Extra, Pervozvanii, Lora, Moldova, . Se coace la inceputul mijlocul lunii septembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare