vineri, 23 septembrie 2016

Cate kg produce un cires

Un cireş de ani poate produce între şi 1kg de fructe. Un cireş de de ani poate atinge chiar şi producţii de 2kg de fructe. Cât costă investiția la hectar și care sunt soiurile cu care pomicultorii pot da lovitura la export.

Legume spune că cele mai căutate cireșe sunt cele care produc fructe mari și dulci. Ideea de a planta livezi intensive de cireş i-a venit lui Mihail Cojocaru cu ani în urmă. Pe piaţa externă un kg de cireşe se comercializează la preţul de, cel puţin, . Rusii si americanii impart atat sperante cat si temeri in legatura cu relatia viitoare.

Cat are de platit un pensionar care a cazut de pe bicicleta . Cresterea radacinilor ciresului este influentata, in principal de sol. De exemplu, o plantatie de trei ani are nevoie de kg de azot, 22. Sa creasca inalt sa se interpuna intre terasa mea si soarele de apus, cat si de geamurile vecinilor. Dacă totul se face corect, un copac poate da până la 1kg de fructe. Iar matematica în acest caz e destul de ușoară pentru a calcula cât . Cireşul este plantat în ferma de la Lacu Rezii, în sistem superintensiv.


Azomureș va produce uree granulată, într-o fabrică modernizată cu de milioane de euro. Plantarea ciresului, intretinerea plantatiilor de cires, calcul.

Un hectar cultivat cu meri, care poate sa produca de la de tone. Nu doar plantatiile de mar aduc profit pomicultorilor, ci si cele de par, cires sau prun. Pentru a va ajuta sa navigati cat mai bine, site-ul utilizeaza cookie-uri. Intr-o livada intensiva de cires taierile sunt mai usor de facut si ne permite o. Gisela garanteaza vigoarea necesar pentru producerea de mai multi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare