joi, 8 septembrie 2016

Limba cerbului descriere

Limba cerbului (Phyllitis scolopendrium) este o specie de ferigă veșnic verde, preponderent europeană, care se mai cunoaște la noi sub . Limba cerbului este o specie de ferigă veşnic verde, preponderent europeană, ea mai fiind cunoscută la noi sub numele de năvalnic. Limba Cerbului sau Navalnicul este unul dintre remediile naturiste mai putin cunoscute pe plan international insa in Romania .

Limba cerbului, cunoscuta si sub numele de navalnic sau limba vecinei (in latina Phyllitis Scolopendrium), este o planta perena originara din . Beneficiile ceaiului de limba cerbului, cunoscut si ca navalnic. Un ceai ieftin, deosebit de eficient pentru tratarea mai multor afectiuni. Poartă denumirea şi de năvalnic sau limba vecinei. Creşte în cea mai mare parte a Europei, Nordul Africii, . Limba cerbului este considerată o plantă medicinală românească.


I se mai spune năvalnic şi creşte prin pădurile de fag. Limba cerbului (Phyllytis scolopendrium) frunze, 1. Prima descriere a plantei apare intr-o carte din timpul dinastiei Han (33-i.H.). Navalnicul, cunoscut si sub denumirea de limba cerbului, nu este numai o planta de leac, ci si una magica, de dragoste, lucru care ne este . Pădurile de fag sunt locul preferat pentru una dintre cele mai cunoscute plante medicinale româneşti: limba-cerbului sau năvalnic.


Ceai Aroma Plant- Ion Bonchis -Limba cerbului. Rol terapeutic: Tratament pt fiere si ficat - Namol, nisip, .

Compozitie: Limba cerbului (phyllytis scolopendrium) frunze, 1. Contribuie la: Acest produs are rol diuretic, astringent, diaforetic, cicatrizant, . Indicatii: diskinezie biliara, pietre la fiere, namol, fiere strangulata, stari de greata si voma . Descriere Imagini Aditionale (0) Recenzii (0) Produse Asociate (0). De la limba-cerbului se folosesc, în scop terapeutic, frunzele, cu tot cu peţiol. Cumpara Ceai de limba cerbului 250g Plantimed cu numai 3lei.


Cumpara Ceai de Limba Cerbului, Navalnic 1gr Dorel Plant cu numai 1lei. Descriere : Limba Cerbului este o planta care combate diareea, favorizeaza evacuarea. Recomandari: Limba Cerbului este un remediu naturist care ajuta la . Phyllitis scolopendrium (navalnic, limba cerbului, limba vecinii).


Descriere : Planta cu frunze de 5-cm persistente, cu peţiolul mai scurt decât lamina, . Eu am mai adaugat si ceaiul de limba cerbului luat de la ceaiurile . Acest produs are rol diuretic, astringent, diaforetic, cicatrizant, colagog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare