luni, 12 septembrie 2016

Releu start compresor frigider

Comercializam releu de pornire si protectie frigider, livram piese de frigider la domiciliu oriunde in tara. Va salut, am nevoie de ajutorul vostru sa pornesc un motor de frigider, in primul rand am sa va spun. Releul are rolul de a conecta acesta infasurare si de a da un impuls de start.

Nu, este tocmai invers, releul este bun, compresorul, ba! Releu frigider GorenjepostăriDec 2012Problema Frigider IndesitpostăriNov 2011Frigider buclucaspostăriDec 2010compresor frigiderpostăriIul 2010Mai multe rezultate de la forum. Pagini similarePe aceasta pagina gasiti cautare, piese, combine, frigorifice, frigidere, releu. Reincarcare cu agent refrigerant - freon la frigidere, congelatoare sau combine frigorifice casnice 100-1lei;; Schimbare releu protectie,pornire compresor 70 .

Comercializam releu start compresor pentru combine frigorifice. RELEU START COMPRESOR- 24256103ELECTROLUX Livram releu start compresor pentru toate marcile. RELEU DE START PTC COMBINA FRIGORIFICA ARCTIC 4501220201.


Releu de start motor FRIGIDER - Lei In Stoc, Piese si accesorii moto, Releu pornire Moto. Compresor plus relee - cod original R134A pentru frigidere. Producerea frigului artificial in instalatiile frigorifice cu compresor si racire directa.


Cu frigiderul scos din priza se scoate releul de pornire si se verifica cu . Am incercat sa cuplez compresorul pe direct si merge aprox. Preturi reparatii pentru frigidere,combine frigorifice,congelatoare si aparate de aer.

Inlocuire releu pornire compresor sau releu protectie 50-Ron -Inlocuire . Garantie luni de la montaj;; Inlocuire releu pornire compressor 100-2lei; . Releu start compresor frigider, combina frigorifica. Oferim releuri start compresor originale sau echivalente pentru marcile: Electrolux Euroline Electra Fagor . Comercializam relee start pentru frigidere. Pentru identificarea cat mai corecta a pieselor . RELEU+CONDENSATOR PORNIRE COMPRESOR 56354001- ARCELIK (BEKO, ARCTIC). Am probleme(din nou) cu frigiderul Arctic K3462(compresoare). In cel mai fericit caz releul de pornire e defect, in cel mai rau caz.


Frigider arctic - posted in Electronice si Electrocasnice: Buna dimineata. Defectul— Compresorul si motorul electric nu funcţionează. Cauza— Releul de pornire şi protecţie este delect.


Un frigider simplu este compus din : compresor; relee ( releu de pornire, releu de mers, releu protectie termica ) . RELEU START COMPRESOR FRIGORIFIC RELEU PROTECTIE COMPRESOR FRIGORIFIC. Frigotehnist autorizat la domiciliu, reparatii frigidere Bucuresti. Schimbare releu protectie,pornire compresor lei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare