miercuri, 28 septembrie 2016

Draperii cu telecomanda pret

Comanda individuala si de grup cu telecomanda Telis RTS cu 4. Somfy îţi motorizează draperiile cu o opţiune pentru perdele electrice. Funcţia MY este disponibilă pe telecomandă.

Sine electrice Mottura pentru perdele si draperii de mici sau mari dimensiuni. Actionarea electrica se face prin buton sau prin telecomanda pentru spatii unde . Sistem electric,decoratiuni,perdele,draperii,accesorii,sisteme de prindere. RF ( canale ), telecomanda IR ( canale ).

Preţurile produselor de pe site-ul nostru pot fi modificate fără o notificare prealabilă . Se poate actiona atat prin telecomanda inclusa in pachet, cat si prin programarea sinei cu ajutorul unui. Comanda motor draperii sau jaluzele, receptor intrerupator wireless (fara fir), instalare in-box. Sisteme specifice, precum şine pentru jaluzele romane, şine pentru draperii.


Aceste perdele electrice pot fi gestionate cu ajutorul unei telecomenzi IR sau RF . Pretul orientativ pentru sinele electrice variaza intre 3si 9de euro pe. Un rol esential pe care il pot juca perdelele si draperiile in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare