vineri, 2 septembrie 2016

Wc infundat cu hartie igienica

Iată cea mai inventivă metodă de a desfunda toaleta! Ti s-a intamplat sa constati ca apa din toaleta nu se mai duce? Nu dispera, daca ai noroc totul se poate rezolva foarte repede.

O toaletă înfundată este cu siguranţă unul dintre cele mai neplăcute. Atunci cand vi se intampla sa constatati ca toaleta va e infundata si nu puteti trage apa, nu disperati, chiar daca este greu sa ramaneti calm. NU ARUNCATI HARTIA IGIENICA SAU ALTE OBIECTE IN WC. D acă tot v-am întrebat cândva cum atârnați hârtia igienică în suport, . Intr-un clip postat pe , o toaleta este infundata intentionat cu apa murdara si hartie igienica. Apoi utilizatorul foloseste un Pongtu pentru . Stiti chestiilea alea mirositoare de plastic care se pun langa wc.


S-au zgarcit cand au facut canalizarea si se infunda daca arunci prea multa hartie o data. Daca erau oameni corecti macar luau hartie igienica . Daca ai o toaleta infundata si nu vrei sa dai o galagie de bani. A ramas fara hartie igienica in toaleta unui tren, a postat pe Twitter si s-a . Probabil ca se arunca tampoane - vata etc in wc.


Mai bine NU aruncati aceste lucruri in WC ca sa evitati infundarea tevilor catre.

Mi s-a spus sa nu arunc hartia igienica in wc, deoarece se infunda canalul. Treaba asta, de a pune hartia igienica folosita intrun cos, fie el si . Dacă vasul de toaletă s-a înfundat şi nu poţi să rezolvi problema prin. O toaleta infundata este cu siguranta unul dintre cele mai neplacute lucruri din lumea.


Pe scurt : aveau oameni hartia igienica folosita intr-un cos ! Daca vasul de toaleta s-a infundat si nu poti sa rezolvi problema prin. Puteti sa aruncati in WC otet, bicarbonat de sodiu sau soda caustica. Aceste formaţiuni provoacă mari probleme, deoarece pot înfunda.


S-a infundat toaleta, ai inundat vecinul, s-a spart o teava, s-a blocat o canalizare? Deseori, toaletele sunt înfundate pentru că cineva a aruncat înăuntru prea multă hârtie igienică fără pentru a trage suficientă apă. Zewa Aqua Tube este singurul tub de hârtie igienică care poate fi aruncat în.


Acasă ni se înfundă ţevile foarte uşor – cum pot fi sigur că Aqua Tube nu ne va . Consideraţii asupra viitorului hârtiei igienice: o lectură pentru WC. Desigur, acestea prezintă un risc mai ridicat de înfundare a coloanei de . Dar sa fim seriosi, la un hostel unde sunt cazati aproximativ de oameni oare cata hartie igienica se foloseste (sunt mai multe toalete) si ar putea infunda teava de scurgere? Aia cu care te stergi la cur neaparat se arunca la wc, caci poate duce macar atat!


Adică WC, toaleta, buda, cum vreţi voi să-i spuneţi. E aberant, nu se infunda toaleta de la niste hartie, dar nasul iti pica daca . Aruncati hartia folosita in cosul de gunoi nu in WC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare