luni, 26 septembrie 2016

Lems alba iulia

Lem's dispune de o larga retea de distributie. Afla unde sunt localizate magazinele din judetul Alba. Mobilier pentru dormitoare și camere de tineret, din categoriile Accesibil și Premium, pentru fiecare buget și preferință.

Magazinele de mobilă Lem's țin pasul cu schimbările din viața ta! Lem's - cea mai bogată colecție de scaune. Lemet are o experienta de de ani in calitate de producator de mobila 1 romaneasca. Descopera oferta de produse in cele 1de magazine Lem's din .

Decoreaza-ti eficient si modern spatiul cu mesele si scaunele din oferta Lem's. Lem's are oferte de mobilier de bucătărie pentru toate gusturile și bugetele. Alege unul dintre cele patru modele: Economic, Accesibil, Premium și Premium +. Mobileaza-ti bucataria cu Pachetul Avantaj - Masa plus patru scaune - sau - Masa plus doua fotolii - la preturi reduse. Informatii despre program, locatie si despre preturile imbatabile din Lem's Alba Iulia.


După ce în luna februarie și-a închis magazinul din zona Kaufland din Alba Iulia, producătorul de mobilă Lemet a deschis în această vară . Lem's - adresa, telefon, poze, pozitionare pe harta, vezi mai multe magazine de mobila Lem's - scrie o aprere. Lem's Alba Iulia added new photos to the albuPromotie martie-aprilie 20— at Alba Iulia Centru. In perioada martie-aprilie 20va .

Proprietarii Alba Iulia Retail Park au inchiriat si ultimul spatiu disponibil in cadrul centrului comercial. Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis recent un nou magazin Lem's în Alba Iulia. Lemet a deschis un nou magazin Lem's în oraşul Reghin. Transilvania, la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighișoara, iar acum . Producătorul de mobilă Lemet a deschis la jumătatea lunii iulie un nou magazin Lem's la Alba Iulia, după o investiţie de un milion de lei.


Producătorul de mobilă Lemet a deschis recent un nou magazin Lem's în Alba Iulia, pe bulevardul Ferdinan vizavi de gară, având o suprafaţă . Toată mobila produsă de Lemet şi expusă în noul magazin Lem's poate fi. Transilvania, la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighişoara şi Reghin, . Investiţia realizată în deschiderea noului magazin LEM'S s-a ridicat la 150. Producatorul de mobila Lemet a deschis un nou magazin in Alba Iulia in urma unei investitii de un milion de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare