miercuri, 14 septembrie 2016

Fabrica saltele victoria iuliu maniu

SALTELE si SPUME POLIURETANICE - atestata : ISO. Adresa (Showroom) : B-dul Iuliu Maniu nr. Insolventa– In Insolvency–En Procedure Collective.

SALTELE si SPUME POLIURETANICE - atestata . Descoperiti produse de la Sc Victoria Sa: Saltea Princess cu arcuri Bonell, Saltea Relax, Bucuresti - Oferta. Adresa: Bld Iuliu Maniu 309-31 sector 6.

Cladirea din B~dul Iuliu Maniu este in valoare de 16744lei , iar. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie . Gama completă de produse şi servicii a companiei S. Producatorul de saltele Victoria Bucuresti a scos la vanzare terenul si fabrica din bulevardul Iuliu Maniu din Capitala, pretul de vanzare al . SC VICTORIA SA este unul din cei mai importanti producatori de saltele (Uniflex). Vezi trasee catre locatia SC VICTORIA SA.


Folosiți datele noastre de contact sau utilizați formularul pentru a ne contacta. De asemenea, puteți căuta un distribuitor Green Future în zona dumneavoastră .

Societatea noastra va ofera din decembrie 20saltele. Sector BUCUREŞTI, Cod Postal 061101; 021-31502. DOLJ; 0251-4262; Domeniu de activitate: Saltele. Sector BUCUREŞTI, Cod Postal 061101; 0744-3510; Domeniu de activitate: Saltele.


A, fabrica producatoare de saltele tip relaxa. Producatorul de saltele Victoria Bucuresti a scos la vanzare terenul si fabrica din bulevardul Iuliu Maniu din Capitala, pretul de vanzare al activelor fiin potrivit. Confirmarea Artemis pentru insolvenţa Victoria SA, înfiinţată în baza H. Pentru cei care cunosc Bucureștiul: Uzina Chimică Victoria București este aceeași. Fabrica producătorului de saltele era situată pe bulevardul Iuliu Maniu din .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare