joi, 22 septembrie 2016

Dracaena massangeana ingrijire

Dracaena Massangeana trebuie asezata la lumina dar nu in soare direct. Dracena (Dracaena-marginata-variegata-compacta): Ingrijire, Inmultire, Taiere, Udare, Fertilizare, Iarna, Poze, Daunatori-Tratamente. Foarte răspândită este varietatea Massangeana, mai cunoscută sub denumirea populara de cizma fericirii.

Dracaena godseffiana (sin. Dracaena surculosa) . Daca esti o persoana destul de activa ce nu poate sa acorde o atentie deosebita florilor, dar cu toate astea isi doreste, ei bine am gasit . Usor de ingrijit, Dracaena Marginata este una dintre cele mai populare plante de apartament. Dracaena este una dintre plantele inscrise in .

Dracaena a devenit incredibil de populară ca plantă-mostră, creând un punct focal impresionant şi atractiv În camera de zi sau hol. Dracaena are frunze lanceolate si arcuite care cresc sub forma de tufa in. La varietatea “Massangeana” frunzele au o dunga galbena de-a . Una dintre cele mai cautate plante de apartament este Dracaena. Semanand cu un mic palmier, aceasta face parte din familia Agavaceae si . In serele florariilor pot creste numai anumite specii, D. Dacă ești în căutarea unei plante atractive, care nu cere prea mult efort și îngrijire din partea ta, atunci planta de apartament – Dracaena Massangeana este . Dracaena (sau scris pe romaneste dracena), este originara, in principal, din Africa si Asia tropicala.


Dracaena marginata - care and propagation.

De ce să-ți faci de lucru cu îngrijit și udat. Dracaena fragrans 'Massangeana' (în engleză i se spune Corn Cane sau Mass Cane), Dracaena . Dracaena massangeana hd19cm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria Plante decorative cu frunze. Speciile de Dracaena cele mai raspandite ca plante ornamentale in locuinte sunt: Dracaena fragrans, Dracaena marginata, Dracaena deremensis,. Dracena - BunaMie una imi place la nebunie aceasta planta, pe care.


Am o dracena de ani, planta este foarte usor de ingrijit, le place turba . Dracaena este o planta originara din padurile tropicale si. Ambele plante (dracena si cordelia) au frunze lungi, inguste, . Dracaena a devenit incredibil de populară ca plantă-mostră, creând un punct. Dracaena massangeana, cu dungi galbene pe mijlocul frunzelor. Ingrijire: Daca planta va incepe sa aiba frunzele de culoare maronie, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare