luni, 12 septembrie 2016

Handmade din ziare

Un blog cu impletituri si tutoriale multe: Azi am sa va dau un link la un blog unde veti gasi foarte multe tutoriale pentru impletituri din ziare. Ai o colectie de ziare si nu stii ce sa faci cu ea? Lucrurile cele mai simple par uneori cel mai dificil de facut.

Totusi, urmatorul proiect handmade pentru casa ta este poate fi realizat foarte usor. De aceea, suntem convinsi ca ai acasa o stiva de ziare vechi pe care le. Decorațiuni handmade din hârtie colorata , ziare sau reviste vechi.


Cosulet impletit din hartie de ziar, decorat cu tehnica servetelului.

Dacă suntem pasionaţi de realizarea obiectelor hand made, ne va fi foarte uşor. Pentru început avem nevoie de câteva ziare şi un beţişor din . Acum zile - Decorațiuni handmade din fâșii răsucite de ziare, pe care le poți face având la îndemână câteva ziare vechi și lipici. Citeşte descarcă ziarul Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs . Din nuielele din ziare poți împleti orice îți dorești.


Tutorial handmade – cum sa reciclezi eficient si sa realizezi un ghiveci pentru flori unicat sau un. O coala de hartie sau ziar, pentru sablon. Nu am promis un tutorial despre cum fac eu gentile din hartie dar simt nevoia acuta sa dezvalui tehnica mea pas cu pas pentru ca si voi cele care va doriti, sa va .

Acum de ore - La Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Targu-Mures se desfasoara, in perioada noiembrie - 6 . Etichete: accesorii bijuterii handmade, accesorii martisoare, accesorii si unelte. Geanta eco handmade din hartie plastifiata. Ai nevoie doar de hartie de ziar - sub forma de tubulete de hartie -, culori acrilice, lac. Cu tacamurile asezate intr-un pliculet handmade si servetul prins cu un . Genti handmade din hartie impletita - Geanta handmade.


Genti din hartie (handmade) - Geanta handmade. O femeie din Chișinău croșetează păpuși și împletește obiecte din hârtie de ziar pentru a ajuta copiii cu nevoi speciale de la Centrul de . Aceste flori handmade le puteti folosi pentru a face coliere,cercei . Centrul comercial Alba Mall vă invită, în acest sfârșit de săptămână, în vremea în care fiecare pagină de carte . Cel mai probabil, entuziasmul si tendinta creatoare sunt singurele care mai tin in viata arta handmade din Romania. Explore Adriana Joc's board Genti handmade realizata din hârtie on Pinterest, the world's catalog of ideas.


Manual, Handmade and Leis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare