joi, 15 septembrie 2016

Suport prajituri carton

Magazin de decorațiuni pentru torturi și ustensile pentru cofetării. Pagini similareDimensiuni discuri (etaje): Ø 2 Ø 3 Ø 35. Pentru briose, prajituri, praline, aperitive, etc.

Articole despre suport carton prajituri scrise de Briose - Torturi - Prajituri. Suport prăjituri carton , Suport din carton, colorat ,cu etaje, pentru prăjituri sau alte dulciuri. Etajera prajituri cu asamblare in doua moduri.


Set de Forme Maxi pentru briose, prajituri sau bomboane, model MINNIE.

Suport din carton rezistent pentru tort, prajituri sau briose cu etaje, model . Cumpara Suport prajituri decor Paste din carton, 25x25xcm, Excellent Houseware online de la eMAG la pret avantajos. Suport pe nivele din carton cu o fata aurie si o fata argintie. Pentru expunere prajituri, cupcakes la raft sau diverse ocazii (candy bar).


Suport de tort material carton colorat rosu cu baloane colorate cm diametru baza si cm inaltime. Include un pahar pentru masurarea apei, un cleste pentru biberoane, capac transparent, suport biberoane, suport apa poluata si placa de incalzire inox. Discuri, cartoane si tavite din carton auriu pentru torturi si prajituri.


Adu o nota distincta brioselor tale etalandu-le la loc de cinste pe acest suport creat special pentru.

Suport pentru prajituri cu imprimeu cupcakes din carton. Suport prajituri sau gustari Minnie Mouse. Suport cu trei etaje din carton pentru prajituri sau gustari, cm inaltime, cm baza, material carton colorat rosu cu . Suport-carton-prajituri-albastru-turquoise-polka-dots-candy-. Fie că vei comanda prăjiturile sau le vei face în casă, pe acest suport ele vor fi puse cu siguranță . Suport: carton alimentar rezistent termic 70grC, la apa şi la grăsimi; Dimensiuni: x x cm; Gama de culori: maro şi auriu; Mod de ambalare: . Realizăm contra cost grafică pentru ambalaje, logo-uri și alte elemente de identitate vizuală!


Ne puteți contactați telefonic sau prin intermediul paginii . Suport prajituri Love Cupcakes, din carton. Foloseste-l pentru maxim 3g de prajituri. Cutii pentru prajituri nunta model auriu, ivory, mov bordeaux.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare