joi, 2 aprilie 2015

Calculator rezistente led

Cu acest calculator puteti afla valoarea rezistentei necesare pentru a alimenta LEDurile. Puteti efectua calculul atat pentru alimentarea unui LED cat si pentru . Calculator alimentare LED-uri folosind scheme alimentate cu tensiuni.

Etichete: calculator, leduri, rezistente. Calculeaza automat valoarea rezistentei pentru alimentarea led-urilor 1. Valorile standard si citirea rezistorilor;; Alegerea rezistentelor;; Folosirea . Caderea de tensiune pe LED: V IR RD YE GN BL WH.

Un LED în mod normal nu poate fi alimentat direct la 230V curent alternativ şi el are. Codul culorilor pentru rezistoare – Calculator online. Calcul rezistenta Led - posted in Sectiunea incepatorilor: Led-ul este prescurtarea de la Light Emitting Diode sau tradus in romaneste dioda . Circuite in serie sau paralelpostăriMar 2014sursa alimentare leduri de 3w si 10w - LED-uri si alte.


Ajutor conectare LED-uri SMD la sursa PC - LED-uri si. Sept 2011Eliminare eroare bec ars - LED-uri si alte surse de. Led-uri si montaje cu led-uri - Notiuni teoretice din electronica. Hewlett Packard și integrate în primele calculatoare alfanumerice.


Daca avem de calculat rezistenta pentru mai multe leduri legate in serie formula.

Am nevoie de ceva sa-mi reduca 12V la 4V (schimb niste becuri cu LED-uri) si cred ca o rezistenta ar ajunge. LED în funcție de sursă și culoarea LED-ului. Tensiunea LED diferă în funcție de culoare și anume. La montajele cu LED-uri si rezistente serie, rezistenta preia ce . Calculeaza valoarea si toleranta rezistorilor, folosind codul culorilor pentru rezistente.


Poate fi folosit si in web browser pe Android sau iPhone. N-am făcut nici un calcul înainte să testez becul, ci doar l-am alimentat şi m-am uitat cât de tare luminează. Calculatorul percepe ledul ca pe un bec ars si poate d-aia palpaie in . Un LED are o cadere de tensiune in functie de modul de constructie interna. Calculate resistor values for LEDs using this simple calculator.


To calculate the resistor needed for a simple LED circuit, simply take the voltage drop away . LED alimentat la retea 230V WM Modding. Un LED în mod normal nu poate fi alimentat direct la 230V curent. Tagged 220V, calcul rezistenta, home made, intrerupator cu le led.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare