joi, 16 aprilie 2015

Tau simbol

Tau is the 19th letter of the Greek alphabet. In the system of Greek numerals it has a value of. In ancient times, tau was used as a symbol for life or resurrection, whereas the eighth letter of the Greek alphabet, theta, was considered the .

Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Litera μ (miu mic) este simbolul pentru prefixul SI micro, care reprezintă o milionime dintr-o unitate. Greek Symbol, Greek Letter Name, English Equivalent.


Crucea TAU este un simbol cunoscut în ordinul franciscan și, de aceea, este văzută peste tot în Assisi. Simbolul este procedeul artistic care consta in utilizarea numelui unui obiect concret pentru a desemna un alt obiect sau, cel mai adesea, . Horoscopul american: Află ce simbol te reprezintă și care este scopul tău în viață. GREEK PHI SYMBOL, greek small letter phi, straightphi. Numele fiecaruia dintre noi are o insemnatate enorma in vietile noastre. Parintii ni l-au ales cu grija si cu dragoste pentru ca sa ne faca vietile mai frumoasa.


Desenand simbolul puterii deasupra capului copilului tau creezi un camp de energie pozitiva care ii va proteja intreaga zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare