luni, 27 aprilie 2015

Masca cu carbune si lipici

Un truc de beauty care a surprins o lume întreagă este aplicarea unei măști din cărbune și lipici, care te va ajuta să scapi rapid nesuferitele . O masca , facuta in casa, care te scapa de punctele negre, impuritatile si celule moarte de pe fata. Daca folosesti o masca pentru eliminarea punctelor negre de pe fata, stii ce sentiment placut iti provoaca atunci cand o dezlipesti si vezi cum .

Este vorba despre o masca pe care o poti face acasa, din o lingura de lipici si doua capsule de carbune activ. Cum se prepară: Pune lipiciul într-un recipient şi toarnă două linguriţe de pudră de cărbune activ şi o picătură de extract de mentă. Cărbunele activat elimină bacteriile și, în același timp curăță bine tenul,. Această mască este potrivită pentru orice tip de ten, însă încercă .

Pentru masca de ten vom mai folosi și argilă neagră, care, la fel, curăță porii. Cumpara un lipici non-toxic, cum ar fi cel utilizat in scoala generala. Cărbunele activat nu este bun doar pentru tractul digestiv, ci are proprietăți.


Pentru masca de ten vom mai folosi și argilă neagră, care, la fel, . Vezi mai jos cum il poti folosi intr-o reteta pentru o masca faciala ce indeparte. A fost refuzat de o eleva si s-a gandit sa o faca in fata tuturor! Tableta de cărbune activat se mărunţeşte, se amestecă cu gelatina și.


Masca de faţă neagră pentru puncte şi mai negre!

Cum se prepara: Pune lipiciul intr-un recipient si toarna doua lingurite de pudra de carbune activ si o picatura . Tot de ce ai nevoie sunt o lingură de lipici și două capsule de cărbune activ. Amestecă aceste două ingrediente și unge-ți nasul și bărbia cu . Pune lipiciul intr-un recipient si toarna doua lingurite de pudra de carbune activ si o picatura de extract de menta. Amesteca pana la omogenizare, apoi aplica cu . Carbunele activat este unul dintre cele mai nontoxice si adsorbante. Un avertisment insa: este posibil ca la prima masca faciala cu carbune, . O mască care promite să curețe porii și să amelioreze problema punctelor.


MJ; ii aplic, de regula, pe nas si frunte, acolo e. Cărbune activ (pastiluţe de la farmacie numite Carbocit) şi lipici şcolar (aracet).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare