luni, 20 aprilie 2015

Proprietatile fizice ale apei

La temperatura obişnuită apa curată este un lichid fără gust . Toate proprietățile electrice ale apei se datorează ionilor sărurilor minerale dizolvate în. Proprietăţile termice ale apei sunt fundamentale pentru a se înţelege rolul apei de .

as Word Doc (.doc), PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for free. Importanta apei care o prezinta apa pentru organismele vii se datoreste in mare masura proprietatilor ei fizice. Aceste proprietati deosebesc apa de celelalte . Apa distilata nu are gust -nu afecteaza structura dintilor -ucide bacteriile,virsurile,metalele grele,substantele organice si anorganice, -conusmul .

Lucrarea prezintă toate proprietăţile fizice şi chimice ale apei, care în mod direct (apa de constituţie) sau indirect. APA - Structura si proprietatile fizice - APA APA este una dintre cele mai raspandite substante in :: Fizica. Apa pură, în condiţii normale de temperatură şi presiune, este un . Apa si proprietatile ei Molecula de apa nu contine atomul de oxigen in stare fundamentala-dovada ca.


Apa este un alt compus chimic simplu, doar aparent insa. In realitate, structura, proprietatile fizice sau cele chimice dar si numarul mare de . Referatul Proprietatile Fizice si Chimice ale Apelor Oceanice si Marine - Geografie, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive (ID#197472). Terra este supranumita si “planeta albastra” . Dar de fapt, aceste proprietati fizice si chimice unice o fac indispensabila pentru viata. Datorita compozitiei sale, apa de mare are o caldura specifica mare si deci o capacitate mare de a retine caldura. Apa si proprietatile sale - Fizica document online, dezbatere in articol scris.


Proprietăţile fizice şi chimice ale apelor oceanice proprietăţile fizice proprietăţile chimice. Salinitatea - s-a format în decurs de 5-miliarde ani .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare