miercuri, 29 aprilie 2015

Detartrare tassimo

TASSIMO TJOY este atât de inteligent, încât îți spune când aparatul are nevoie de detartrare, prin aprinderea ledului rosu. TASSIMO iţi arată când aparatul are nevoie de detartrare prin aprinderea ledului roșu. Detartrează regulat aparatul Tassimo pentru a menţine calitatea băuturilor.

Espressoarele Tassimo va vor indica cand aparatul are nevoie de detartrare prin aprinderea ledului rosu. Pastilele se folosesc in programul automat pentru . Pastile decalcifiere pentru espressoare Bosch Tassimo, buc la eMAG, pret avantajos. Platesti numai dupa deschiderea coletului.

Bosch Tassimo si am facut decalcifierea din (aproximativ). Tassimo casnic, mi s-a aprins luminita rosie care indica detartrare, nu . Detartrarea va pastra aparatul in stare foarte buna, prelungindu-i durata de viata si asigurand acelasi nivel ridicat de calitate in prepararea bauturilor preferate. Tablete (x6) detartrare, decalcifiere + Pastile (x10) curatare BOSCH, SIEMENS, GAGGENAU, TASSIMO, pentru masini si expresoare de cafea - 1Lei, . Capsule de cafea, espressoare si accesorii Nespresso, Cremesso, Tassimo, Dolce Gusto, Senseo, Lavazza, Illy, Cafissimo, Jura la Klient.


Video decalcifiere aparate cafea Tassimo - Pentru ca un aparatul de cafea sa functioneze in conditii optime si pentru un gust bun si aromat al cafelei, . Tassimo printr-un design mult mai compact. Pastile detartrare pentru masini de cafea si fierbatoare Tassimo tablete in pachet - usor de dozat ( se folosesc pastile pentru un ciclu de curatare) Va . Pastile de decalcifiere, detartrare ideale in utilizarea aparatelor de cafea tip automate de cafea espresso Jura.

Bosch Pastile de decalcifiere Tassimo 311530. Atunci când introduceţi T DISC-ul, aparatul citeşte automat codul de bare tipărit pe etichetă. In cazul in care ati achizitionat un aparat de cafea, intretinerea lui impotriva depunerilor de calcar nu este optionala ci obligatorie.


Pastile detartrare compatibile BOSCH decalcifiere pentru espresoare, cod compatibil 31096 fierbatoare, masini de facut cafea, cani, compatibile Tassimo, . To see more from Tassimo on Facebook, or create an account.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare