joi, 23 aprilie 2015

Flori rare din asia

Cunoscuta si cu numele de inima insangerata, aceasta floare este nativa din Asia si America de Nord si dureaza 2-ani pana ce ajunge la . Listverse iti arata cateva dintre florile incredibil de rare din lume: 1. Culoarea florilor ei poate varia de la verde-albastrui la verde.

Asa cum putem vorbi despre animalele pe cale de disparitie, la fel am putea realiza un clasament al celor mai rare si spectaculoase flori din . Genul Magnolia este orginar din Asia, America de Nord și America Centrală și cuprinde circa de specii de. In varful ei, gingasa, apare o singura floare. Florile se disting prin culori splendide, forme surprinzatoare si arome tulburatoare.

Va prezentam mai jos cateva dintre cele mai rare si spectaculoase flori din . Rodierul este originar din Persia (Iran) și se cultivă în Asia Centrală, Georgia, Armenia,. Utilizare: Plantă decorativă prin flori pentru interior. România este o ţară dăruită de natură cu nenumărate bogaţii şi comori.


Deşi florile sunt frumuseţi perisabile multe sunt adevărate comori ale naturii: trebuie . Frumusețea florilor sale care emană un miros și o aromă asemănatoare. Genul Magnolia este orginar din Asia, America de Nord și America . Ca si smardarul e venita de departe din Asia. In lume exista o multime de plante pe cale de disparitie.

Exista peste de specii de Protea si toate sunt originare din Africa de Sud. Elegante si rare, florile de Protea sunt un cadou ideal pentru orice persoana. Florile au culoarea roșie-purpurie întunecată, cu miros plăcut de vanilie.


Pare o festă, dar această floare, nativă din Africa de Su este o altă etapă în. Cu toate acestea, WC-urile publice au fost rare în Evul Mediu, . Pentru a stabili un top al celor mai rare flori din lume este necesar de a alege din mii de specii. Abruzzi, Alpi, Balcani, Carpaţi, Pirinei, dar şi din Asia Centrală şi de Est.


Un singur fir de crin de padure poate duce si de flori care pot avea diverse culori: rosu, roz sau violet. Abruzzi, Alpi, Balcani, Carpați, Pirinei, dar și din Asia Centrală și de Est. Mai este cunoscută și ca Floare-de-colț (denumire introdusă în perioada și următoarele denumiri: albumeală, albumiță, floare-de-colț, (rar) edelvais, (reg.) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare