vineri, 3 aprilie 2015

Anthurium ingrijire ghiveci

Pret floare anthurium, cele mai bune metode de ingrijire. Conditii ideale in care cresti floarea anthurium in apartament, in ghiveci. Vorbim despre Anthurium cu splendidele flori ce par lacuite.

Ingrijirea trandafirilor pitici in ghiveci. Ingrijirea ANTURIUM in apartament, origine, boli, cum se uda anthurium, cata. Ea poate fi crescuta si in ghiveci, fiind o planta perena care, . Anthurium – floarea flamingo sau floarea ideala pentru apartament.

Are nevoie de ingrijire, dar nu este asa pretentioasa si sofisticata ca altele. Planta in ghiveci - Anthurium numit si pasarea Flamingo datorita asemanarii formei si culorii cu pasarea respectiva. Pamantul din ghivecele cu Anthurium trebuie sa fie bogat si bine afanat. Radacinile care cresc in afara solului trebuie acoperite imediat cu . Anthurium traieste in general pe straturile groase de muschi sau pe.


Home Flori Ingrijirea florilor Cum ingrijim Pasarea Flamingo - Anthurium ? Ghiveciul pentru cultura nu trebuie sa fie prea mare ca volum si este de . Ghiveciul pentru cultura nu trebuie sa fie prea mare ca volum si este de. Mai jos alte sfaturi de ingrijire pentru Anthurium, preluate de pe .

La 1-ani, in functie de cum s-a dezvoltat planta noastra, putem schimba ghiveciul cu unul putin mai mare. Nu este recomandat pamantul din florarii. ANTHURIUM - Anthurium cucereste prin florile sale deosebite, de forma unor spate carnoase,.


Chiar dacă Anthurium înfloresc doar vara, unele specii, pot înflori. Amplasaţi ghiveciul pe un suport plin cu prundiş u iar când se face foarte . Anthurium este o planta decorativa de interior, cu aspect de tufa, decorativa prin. SRL si suntem specializati in ingrijire plante decorative de interior in spatii de birouri. Pentru o buna ingrijire a florilor de anthurium trebuie sa asiguram toti factorii ce imita cat mai bine mediul in care acestea se dezvolta.


Dacă aţi cumpărat un ghiveci cu Anthurium, primul lucru de care trebuie să ţineţi cont este lumina. Anthurium are nevoie de lumină pentru a . Anthurium este denumita si Pasarea Flamingo datorita asemanarii formei si. Anthuriuplanta originara din zonele tropicale, atacata de paduchii de. Numele stiintific al plantei este Anthurium andreanum, iar cel popular, „pasarea flamingo”.


Originea plantei se situeaza America Centrala si de . Am doua plantute de anthurium si ambele imi dau frunze cu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare