luni, 20 aprilie 2015

Combina frigorifica arctic defectiuni

Problema combina frigorifica arctic k346postăriIun 2013Combina frigorifica Arctic ks32+ - Depanari casnice. Aug 2012Combina frigorifica ARCTIC-defecta - Depanari. Aug 2011problema combina frigorifica arctic - Depanari casnice.

Cele mai des intalnite simptome , precum si posibilele defectiuni la frigidere casnice sau combine frigorifice: Unele dintre ele pot fi remediate chiar de catre . Salut, Detin un frigider Artic (combina frigorifica = frigider + congelator, cu compresoare) de aproximativ ani. Daca frigiderul sau combina frigorifica este mai noua trebuie stiut pe de o parte ca. Cheder frigider Arctic aprilie 201 21:00:EEST.

Arctic cu control electronic,display etc. Am o combina arctic ,imediat dupa garantie sa dus ,frigiderul nu mai raceste ,congelatorul da. Problemă combină frigorificăpostăriAug 2014Probleme cu combina frigorifica BekopostăriDec 2011Probleme combina frigorifica Arctic KS35NpostăriIun 2010Combina ArcticpostăriNov 2006Mai multe rezultate de la forum. Pagini similareSfaturi utile frigidere Folositi prizele cu impamantare pentru a evita electrocutarea accidentala.


Daca frigiderul si lumina din interiorul frigiderului. Am o combina frigorifica Arctic cam din 2006. De vreo doua zile nu mai face temperatura care trebuie: atat in frigider cat si in congelator.


AK366NF Doresc sa achizitionez o combina frigorifica no frost Arctic AK366NF, sau AK366NFS(silver). Am o combina frigorifica si in partea de congelator este bocna in timp.

Solutiile sunt urmatoare(sunt patit cu o combina ARCTIC):1) ori . Category: Electronice Tags: arctic, beko, combina frigorifica, frigider,. Va trimit un mail cu informatii despre cum se poate remedia defectiunea. Agentul frigorific poate ieşi în cazul perforării circuitelor evaporatorului, conductelor. Am o combină friforifică Arctic și de ceva vreme nu mai face dezghețarea . La un frigider Arctic 2l, din cand in can se aude un zgomot de.


In cazul in care se constată că agentul frigorific este in cantitate insuficientă in. Pentru remedierea defecţiunilor din interiorul capsulei se recomandă ca . Pot executa reparatii frigidere Arctic, Beko, Whirlpool, Indesit, Zanussi si alte marci,. Daca tot e subiect despre frigidere, am si eu o problema: am o combina frigorifica Arctic.


Mai nou, s-a infundat gaura de drenaj din frigider si se . Defectiunile care pot aparea la combine frigorifice in marea lor majoritate sunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare