marți, 21 aprilie 2015

Dozatoare apa la fantana

La Fantana detine o gama variata de dozatoare apa concepute special pentru a asigura un consum optim de apa potabila pentru angajatii tai. La Fantana va ofera abonamente personalizate de apa filtrata,apa de masa, apa de izvor, apa plata, watercoolere, aparate cafea, furnizare de cafea si ceai. Dozatoarele de apa pentru acasa elimina efortul tau de aprovizionare cu apa, iar siguranta pentru sanatate este prioritara.

Watercooler-ul La Fantana cu bidonul de l este solutia ideala pentru biroul tau. Aparatul se instaleaza usor si asigura atat apa rece, cat si calda. Aparatele watercooler reprezinta solutia clasica de aprovizionare cu apa. Cu un design modern si usor de utilizat, acestea sunt oferite in custodie pe toata .

Aici poti gasi: pahare inscriptionate de diverse tipuri, suport si robinet pentru bidon de 19l, bol ceramic si alte accesorii pentru apa. La Fantana vine cu o gama variata de Watercoolere pentru nevoile tale. Aparatele se instaleaza usor si asigura atat apa rece, cat si calda.


Dozator apa - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Dozator de apa Hyundai W2-3fara bidon, ideale pentru firme. Dozator ca si nou funcționează apa rece cala calda.


Livrare apa la bidon acasa sau la firma in sistem watercooler la fel cu la fantana sau cumpana. Nu suntem la fantana, suntem o companie concurenta la fantana . Furnizorul de dozatoare, filtre si purificatoare pentru apa La Fantana intampina mari probleme in privinta calitatii produselor comercializate.

Una din ele ar fi o firmă de aceea care livrează apă la domiciliu, inclusiv cu dozator. Doar că știu numai de La fântâna, unde nu există nici un . Hai sa-ti zic eu, la birou avem dozator de la La Fantana, ne costa chiria cam ron pe luna, iar bidoane de apa si seturi de pahare, livrate . Abonamentul „La Fantana” este pe baza de contract si cuprinde: -livrarea si instalarea . Dozator apa plata de la importatori, distribuitori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Sa luam apa plata la bidoane mai mari, la – 10L.


Sau stiu, am gasit La Fantana un astfel de dozator, un format mai elegant pentru . NCHIRIERI DOZATOARE cu sistem de purificare a apei încorporat. Pretul produsului apa LA FANTANA la bidon (doza) avand capacitatea de litri,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare