luni, 6 aprilie 2015

Referat aparate electrocasnice frigiderul

Un frigider este un aparat sau o instalație pentru producerea și menținerea. Pagini similareAparate electrocasnice-frigiderul,referat Aparate electrocasnice de incalzit,Piata receptoarelor TV,Aparatura Electronica,Fiabilitatea electrocasnicelor,Analiza. Aparate electrocasnice - tehnica mecanica document online, dezbatere in articol.

Aparatele electrocasnice sunt folosite in activitati casnice, pentru a aduce un plus de confort in locuinta si in viata omului. Unul din cele mai folositoare aparate electrocasnice este frigiderul electric, aparat de strictă necesitate. Frigiderul cu compresor, dotat cu un agregat frigorific, care foloseşte energia mecanică a unui compresor . Referatul Aparatele Frigorifice de uz Casnic - Merceologie, pentru facultate, uploadat in.

Referatul Functionarea Frigiderului - Automatica, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive (ID#29679). Aparate pentru incalzirea incaperilor: Incalzirea electrica. C; ± frigider electric = aparat de r cire tip dulap; ± frigider cu congelator; ± congelator;. Frigiderul sau combina frigorifica este un articol nelipsit din casele noastre.


Alte articole despre: aragaz electrocasnice frigider aparate . Referat aparate electrocasnice frigiderul - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Referat aparate electrocasnice frigiderul. APARATE ELECTROCASNICE; Aparatele electrocasnice sunt folosite in activitati casnice, pentru a aduce un plus de confort inlocuinta si in viata omului. Aparatele electrocanice furnizeaza utilizatorilor, pe baza energiei electrice,.


Bec cu incandescenta 25-1W; Frigider 50-3W; Televizor 180-2W.

Gama completa de electrocasnice: combina frigorifica,cuptoare,cuptoare bosch,. Sunt afectate un număr limitat de aparate produse în perioada ianuarie . Aparate electrocasnice-frigiderul d10dc,referat Aparate electrocasnice de incalzit,Piata receptoarelor TV,Aparatura Electronica,Fiabilitatea . PRINCIPIUL DE BAZA AL FUNCTIONARII FRIGIDERULUI - Din momentul in care primele frigidere au iesit pe. Prin urmare, frigiderul nu este un aparat care produce ca prin minune alimente reci, ci numai.


La acest moment, electrocasnicele – cuptorul, aerul conditionat, frigiderul, masina de spalat, aspiratorul – pot fi activate si controlate prin comenzi vocale date . Război Mondial se încheiase definitiv, îşi fac aparţtia în casele oamenilor televizoarele, maşinile de spălat, frigiderele si multe altele. Aparatele electrocasnice trebuie sa fie usor de folosit, intuitive si sa nu ocupe. De exemplu, caldura produsa de compresorul frigiderului incalzeste apa pentru . Aparate de prăjit pâine multifuncționale, descriere și caracteristici.


Nu utiliza aparatele electrice deteriorate;. Noua generatie de electrocasnice, cu consum redus de energie, coboara rata consumului cu. Frigiderele, masinile de spalat rufe sau vase, ca si alte aparate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare