vineri, 3 aprilie 2015

Gradene retractabile

Tribuna rabatabila la perete cu 1locuri, este produsa deArtimex Sport din structura metalica vopsita in camp electrostatic. Tribuna rabatabila la perete cu 1locuri, fabricata de Artimex Sport, din structura metalica, vopsita in culoarea solicitata de. Tribuna retractabila spectatori - Duration: 0.

Gradene retractabile - Va oferim gradene retractabile, automate sau manuale, gradene speciale pentru s? La cerere, Tribuna rabatabila la perete cu 1locuri produsa de Artimex Sport, din structura metalica . Gradena pentru locuri - podea placaj Realizata din teava rectangulara. Gradena este prevazuta cu scaune, pe randuri inaltime.

Gradene retractabile ,Scaune amfiteatru, scaune colegiu și universitate, scaune conferință. Un videobox pentru afisaj, suprafata de joc demontabila, scaune rabatabile si gradene retractabile in plus, sistem HD pentru transmisiile TV, . Vom avea 10locuri în inelul și mai sunt 20de locuri prin gradene retractabile. La baschet va fi posibil să aducem gradene care să . Scaunele sunt montate pe gradene retractabile, iar unul din pereții laterali este alcătuit din module mobile. Este prima din sălile nou construite cu ocazia . Tribuna îţi oferă posibilitatea de a îi modifica capacitatea în funcţie de audienţa . Terenul de joc poate fi extins prin gradene retractabile de la 30x47m la 38x56m pentru a permite practicarea mai multor sporturi.


Sala polivalenta are un teren de joc ce poate fi extins prin gradene retractabile de la 30x47m la 38x56m pentru a permite practicarea a mai multor sporturi.

Sala multivalenta are un teren de joc ce poate fi extins prin gradene retractabile pentru a permite practicarea mai multor sporturi: baschet, volei, . Sala multivalentă are un teren de joc ce poate fi extins prin gradene retractabile pentru a permite practicarea mai multor sporturi: baschet, volei, handbal, dar şi . Sala Spectacol este un spatiu deschis, cu suprafata orizontala, configurabila, cu gradene modulare retractabile si fixe, pentru spectatori, iar spatiul . Sala polivalenta poate fi configurată (avand un teren de joc ce poate fi extins prin gradene retractabile de la x metri la x metri) . Sala a fost gandita cu gradene retractabile care sa permita marirea suprafetei de joc. Serban Tiganas a prezentat o serie de probleme .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare