joi, 23 aprilie 2015

Poluarea aerului

Aerul curat este esenţial pentru sănătatea noastră. Studiile arată că poluarea aerului, cauzată de activităţile industriale şi de traficul rutier, are un impact. Poluarea urbană a aerului este cunoscută sub denumirea de „smog”.

Smogul este în general un amestec de monoxid de carbon și compuși organici proveniți . Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Amestecul de gaze ce formează atmosfera este numit aer. Compoziția aerului nu este aceeași în orice loc de pe planetă.

Mediul înconjurǎtor este format din patru mari elemente: atmosfera, hidrosfera, litosfera şi. Riscurile poluarii aerului nu sunt înregistrate doar în mediul extern, ci şi în interiorul locuinţelor. Poluarea din locuinţe depinde de fiecare în . Poluarea aerului relizata de autovehicule prezinta doua mari particularitati: in primul rand eliminarea se face foarte aproape de sol, fapta care duce la realizarea . Poluarea aerului este o problemă la nivel local, paneuropean și al emisferei.


Poluanții atmosferici emiși într-o țară pot fi transportați în . Poluarea aerului referat,referat Poluarea aerului,Poluarea - aspecte generale,Surse de poluare cu praf, cenusa si fum,Poluarea aerului - cauze si efecte,Poluare . Respirarea aerului poluat poate sa te imbolnaveasca sau sa sporeasca orice probleme de sanatate din viata ta. Sunt oameni care sunt mai reyistenti la .

Poluarea aerului poate fi considerată o importantă agresiune a omului modern asupra mediului. Odată cu revoluţia industrială de la sfârşitul . POLUAREA AERULUI - Ecologie document online, dezbatere in articol scris. Poluarea aerului - Terra, “Planeta Albastra”, atat de interesanta si de misterioasa, unicul suport al vietii, se gaseste intr-un moment critic al . In cadrul Observatorului de Fizica Atmosferei şi Poluarea Aerului se utilizează modele de dispersie la scară locală cu ajutorul cărora se pot determina câmpurile . Potrivit raportului, cele mai afectate ţări sunt China şi India, unde aproape trei milioane de oameni mor anual din cauza inhalării aerului poluat. Aerul pe care il inspiram este parte din atmosfera ,amestecul de gaze ce acopera globul pamantesc.


Poluarea este una dintre principalele probleme cu care se confruntă omenirea la momentul acesta. Poluarea aerului în unele zone ale României a depăşit limitele anuale pentru sănătatea umană, în ceea ce priveşte concentraţiile de dioxid de . Aerul pe care îl respirăm este plin de substanțe cauzatoare de cancer și este clasificat oficial ca fiind cancerigen pentru om, potrivit unei .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare