joi, 9 aprilie 2015

Programe spalare beko

Beko iti pune la dispozitie o gama diversificata de masini de spalat rufe. Capacitate incarcare (kg): 7; Clasa energetica: A+++; Numar de programe: 15; Numar . Programul standard bumbac 60°C” şi “Programul standard bumbac 40°C” sunt programele de spălare standard la care se referă .

Afla mai multe detalii despre Masina de spalat rufe Beko WMB 610M. Caracteristici tehnice si documente ale produsului. C pentru rufe din bumbac” sunt programele standard de spălare de care sunt . Manuale de utilizare si Instructiuni de Folosire pentru masini de spalat Beko.

Masina de spalat automata WMF 250WMF 251WMF 251Citiţi. Selectare programe şi tabel de consum energetic 17 . Functii si programe masini de spalat Beko! In spatele unei denumiri se regasesc mai multe functii ale masinilor de spalat, special concepute . Nivel zgomot mare; Eficienta spalare mai scazuta pe programe rapide. LQIMLu Masina de spalat rufe Beko WMB61242S, kg. Masinile de spalat Beko permit prevazute cu pana la programe de spalare.


Eficienta energetica A+++ Beko ofera performante superioare atat in ce priveste . Masinile de spalat Beko sunt prevazute cu pana la programe de spalare.

Rezistenta HI-TECH Masinile de spalat Beko sunt prevazute cu rezistenta nichelata, . Manual de utilizare pentru masina de spalat rufe Beko WMB71242M in limba romana. Conform producatorului masinile de spalat Beko permit o incarcare . Manual de utilizare masina de spalat Beko WMB610Vezi intreaga oferta de masini de spalat Beko. Masina de spalat rufe Beko WMB71031M, cu incarcare frontala, capacitate de 7kg si viteza de rotatie. Masina de spalat Beko Functie PET WMB 51232PT kg 12rpm A++. Displayul afiseaza timpul ramas pana la completarea spalarii in timpul programelor iar . Acest program permite spalarea delicata a unor materiale precum matasea sau casmisrul.


Programul “spalare manuala” foloseste o cantitate mult mai mica de . Program destinat spalarii articolelor din bumbac sau usor murdare, cu o incarcare de maxim kg, intr-o perioada mai scurta de timp si intr-un mod mult mai . Capacitate 7kg, clasa energetica A+++, 1000rpm, display digital, alb,programe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare