luni, 31 august 2015

Ce este colectia

Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru colecție din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Serie de obiecte de același fel sau de aceeași categorie, care, adunate și dispuse sistematic, reprezintă o . Vino la muzeu să vorbim despre colecţii, rolul şi importanţa lor culturală şi istorică! Critica nu va mai fi cercetare a structurilor formale cu valoare universală, ci anchetă istorică asupra evenimentelor care ne-au făcut să ne constituim astfel încît . Ce e demn de reţinut dintru început este faptul că această colecţie, care se identifică cu canonul francez şi, de la o vreme, cu cel internaţional . Un iterator este un obiect care permite traversarea unei colectii si modificarea acesteia (ex: stergere de elemente) in mod selectiv. Gazeta Sporturilor aduce cele mai frumoase filme cu Barbie, într-o colecție originală de DVD-uri cu animații mult îndrăgite de fetițe.

Denumirea generala a colectiei indica un element distinctiv de accesorizare: semnatura designerului, amplasata pe manseta stanga. Fiecare aparat frigorific din colectia Retro prezintă un aspect incredibil, o utilizare optimă a spațiului și toate caracteristicile pe care le-ați aștepta de la un . COLECTIA =Serie de obiecte de același fel sau de aceeași categorie, care, adunate și dispuse sistematic, reprezintă o valoare artistică, . Colecția Gorenje Ora ïto: Inspirația luminii. Surplusul inutil este îndepărtat și se mențin doar liniile curate în design.


Colecţiile sunt clase specializate pentru memorarea şi manipularea grupurilor de obiecte. Limbajul java oferă în cadrul pachetului standard java. Colecţiile (sau containerele) sunt structuri de date care păstrează obiecte.


Faţă de tipul predefinit tablou, colecţia vector permite verificarea încadrării indicilor . O carte este o colecție de hârtii, pergamente sau alte astfel de materiale, în formă de coli sau foi de cele mai multe ori egale între ele și legate sau broșate . O colectie este de fapt un obiect care grupeaza mai multe elemente intr-o singura unitatae. Colectiile se utilizeaza pentru stocarea, regasirea si manupularea . Plecand din holul de onoare, urmatoarea camera in care intram este colectia de arme a regelui Carol I. Aici, de regula, cam toata lumea e fascinata de . Autor: Andrei Dósa Anul apariţiei: 20Număr de pagini. Copertă: Adrian Cozma ISBN: 978-606-8361-11-6.


Colectia de automobile Toyota ale lui Marius este completata de un model RAV folosit pentru deplasarile zilnice, fiind “usor de condus, cu un consum redus, . Ne-am inspirat, ne-am jucat, ne-am gandit, am meșterit și iată: un proiect frumos s-a concretizat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare