vineri, 14 august 2015

Trape desfumare

Trape de fum de acoperis sau de fatada, cu actionare electrica sau pneumatica. Ferestre de desfumare, trape de fum lamelare, trape de . Trapele de fum sunt sisteme complexe care pot asigura ventilaţia zilnică a spaţiilor şi evacuarea fumului în caz de incendiu.

Fereastră de fum - dispozitiv de evacuarea fumului şi gazelor fierbinți sau de aport de aer integrat într-un element de construcţie care separă interiorul de . Desfumare (evacuare fum și gaze fierbinți) - extragerea din spațiile incendiate. Trapă de fum - dispozitiv de evacuare naturala a fumului şi gazelor fierbinți, . Trape de fum si trape de fum verticale - dispozitive cu rol in desfumare si asigurarea securitatii la incendiu. Trapele de fum pot fi folosite in caz de incendiu pentru desfumare, dar si pentru ventilatie.


Intr-un spatiu inchis, o sursa de foc imprastie fum in intreaga incapere . Desfumarea prin tiraj natural se realizează prin evacuarea fumului prin trape de desfumare decupate in partea superioara a fatadei sau in acoperis (zenitale ). In mod excepţional, se poate utiliza aportul mecanic de aer proaspăt, dar numai în cazul evacuării fumului prin trape de fum de desfumare pe acoperiş. In cazul unui incendiu, doar un sistem de desfumare optim poate preveni daunele materiale si umane subsecvente. HSL furnizeaza solutii complete de desfumare si ventilare pentru cladiri de orice dimensiune.


Trapele de fum sunt un produs folosit cu succes. Luminatoarele, pe lângă funcţia de bază de iluminare a încăperilor, pot fi, de asemenea, folosite pentru desfumare, precum şi ventilaţie, datorită utilizării trapelor . Luminatoarele mcr PROLIGHT sunt produse care asigură iluminarea corectă a încăperilor cu lumină naturală, iar echipate suplimentar cu trape de desfumare .

Utilizarea Trapele de desfumare mcr PROLIGHT PLUS sunt dispozitive utilizate pe acoperişuri plane sau înclinate în: unităţile de producţie; halele de depozitare . Adaugarea de trape de fum si componente pentru ventilatie, va ofera posibilitatea sa va transformati solutia de lumina naturala intru-un sistem de evacuare fum . Casa liftului trebuie să fie echipata cu sisteme fiabile de desfumare pentru utilizare. Luminatoare sub formă de bolți arcuite cu trape de fum și sisteme de ventilație. Butelie declansare trapa desfumare este un recipient confectionat dintr-un otel special.


Tehnic Gaz dispune de dispozitive pentru reincarcarea buteliilor pentru . Prin desfumare se urmareste extragerea din spatiile incendiate a unei parti din. In cele mai multe cazuri fumul se evacueaza prin trape de fum sau ferestre .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare