marți, 25 august 2015

Defectiuni congelator arctic

Cele mai des intalnite simptome , precum si posibilele defectiuni la frigidere casnice. Compresorul functioneaza incontinuu, congelatorul este inghetat dar in . Probleme cu termostatul in doua variante de defectiune : Motorul nu mai.

Nu mai pierdeti vremea cautand un specialist in frigidere Arctic. Problema combina frigorifica arctic k346postăriIun 2013Frigider cu congelator ARCTIC nu porneste? Cum să reparați un frigider de unii singuri - TOTB.


Alte componente de bază ale sistemului de răcire și congelare includ.

Am un frigider arctic k 2care functionreaza bine in mare parte. Probleme congelator - Buna,i-am luat bunicii mle de la tara un congelator. Depanare frigiderepostăriMai 2012Probleme cu combina frigorifica BekopostăriDec 2011frigider racirepostăriOct 2010Termostatul de la frigiderpostăriMar 2005Mai multe rezultate de la forum. Salut, am un congelator arctic si de ieri a inceput sa curga apa din el.


Am deschis usa si nici vorba de dezghet, era inghetat bocna. Salut, Detin un frigider Artic (combina frigorifica = frigider + congelator, cu compresoare) de aproximativ ani. Sfaturi utile frigidere Folositi prizele cu impamantare pentru a evita electrocutarea accidentala.


Daca frigiderul si lumina din interiorul frigiderului. Am o combina frigorifica si in partea de congelator este bocna in timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare