vineri, 21 august 2015

Inchiriere capac frigorific

Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Capac frigorific funerar , de închiriat , e ultimul model de Ceabis Ibernsalm, îngheța defuctul pana la - grade, e ideal ptr perioada calda cat si iarna deoarece .

Inchiriez Capac ( Sicriu ) Frigorific - 0769. Capac frigorific de la prestatori servicii, producatori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Casa Funerară Rostyl oferă spre închiriere capace frigorifce și pentru folosirea la domiciliu. Capacul frigorific este folosit pentru a conserva persoana decedată .

Capac frigorific funerar model nou, asigura vizibilitate. Oferim spre inchiriere capac frigorific funerar, perfect adaptabil oricarui tip de sicriu. Cele mai multe familii care achiziţionează de la noi un sicriu pentru persoana dragă trecută în lumea de dincolo închiriază şi un capac frigorific, . Capacul se aseaza pe sicriul deschis (fara capac) si se conecteaza la o priza cu curent 2V.


Capacul frigorific funerar se inchiriaza pentru perioada . Ataşarea unui capac frigorific la sicriu pare soluţia ideală mai ales pe timp de vară, după cum ne asigură cei care închiriază obiectul…cu ziua. Inchiriere capac frigorific; patiserie - parastasi, colaci, japoneze (briose), cozonaci de diferite sortimente, franzele, . Obtineti cel mai bun pret pentru CAPAC FRIGORIFIC pe Afacerist. Toate firmele care se ocupa cu capac frigorific.

CAPAC FRIGORIFIC Capacul frigorific este un obiect funerar folosit la. Firma MEMORIAL ofera spre inchiriere capac frigorific impreuna cu celelalte servicii si . Inchiriere capac frigorific – mentin persoana decedata la temperaturi joase intre -si -grade Celsius;. Transport funerar intern – transportarea decedatului . Capacul frigorific a fost proiectat pentru a păstra decedatul, deja aşezat în sicriu, de-a lungul priveghiului.


Datorită capacului transparent şi termoizolant, . Camera Frigorifica Sala de Cosmetizare Capela Inchiriere catafalc. Pentru mentinerea decedatului in conditii optime de climatizare se foloseste capacul frigorific. Acesta mentine o temperatura constanta indiferent de temperatura . Cumpara Inchiriere capac frigorific Servicii funerare in Timisoara România — de la S. Capac frigorific funerar de închiriat , este ultimul model de Ceabis Ibernsalm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare