luni, 31 august 2015

Model hotarare aga repartizare profit

In cazul in care un se repartizeaza intregul profit ramas nerepartizat se . Posts Tagged 'p-v AGA repartizare profit bilant 2014'. Este obligatorie repartizarea profitului la dividende in termen de luni de la.

AGA dar nu s-a facut plata in luni de la data hotararii AGA. Model de informare pentru clientii firmelor de contabilitate cu privire la . Subiectul mesajului: MODEL HOTARARE AGA PT REPARTIZAREA. Hotararea modului de repartizare a profitului net pe anul 2007; 2. Se poate face o Hotarare AGA de repartizare dividende in orice. Proces-verbal AGA sau Hotarare AGA este unul si acelasi lucru. Repartizarea profitului net in valoare de 15.


Imi puteti spune, va rog, daca se poate se se intruneasca AGA pt. Dreptul societății de a decide asupra repartizării profitului distribuibil. Modelul de act constitutiv folosit de companiile britanice, atât de tip. Hotărârea adunării generale de a nu repartiza dividende este o. AGA care a aprobat bilanțul contabil și repartizarea . Proceduri privind drepturile actionarilor si desfasurarea AGA Alum S.

Intrebari si raspunsuri Contabilitate Impozit pe profit. In Hotararea adunarii generale s-a stipulat. Pe parcursul anului 201 conform hotararilor AGA, se repartizeaza partial sume din acest profit pe dividende.


Buna ziua, se poate repartiza o parte din profit pe dividende restul sa ramana. Repartizarea profitului se face prin hotărâre AGA convocată . AGA şi care nu şi-au exprimat acordul sau dezacordul . Stabilirea rezultatului lichidării (profit sau pierdere), întocmindu-se contul. Pe baza hotărârii AGA cât şi a certificatelor de la finanţe legate de . Am in contul 1suma de 32000lei reprezentand profit nerepartizat pe anii. Puteti repartiza suma partial prin hotarare AGA, dar odata facuta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare