joi, 20 august 2015

Lumini pedalier

Dupa cum spune si intrebare, vreau sa imi pun lumina in fata si in spate la picioare(Logan ambiance mpi). Un tutorial daca puteti sa imi spuneti, exact pass . Lumini suplimentare pe portiere la Logan - Duration: 9:41.

Azi m-am urcat intr-o lagunasi am observat o chestie tare. Avea pedalierul si celalalt spatiu de la pasager luminate, atata timp cat lumina . Salut, a montat cineva pe 1M lumini la pedalier, legate la plafoniera? Adica sa se aprinda doar in momentul in care se aprinde plafoniera!

Lumini pedalier oferte şi promoţii - PieseAuto. Oferte pentru lumini pedalier la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără lumini pedalier de la unul din magazinele noastre. Oferte pentru lumini picioare la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără lumini picioare de la unul din magazinele noastre.


RGBTelecomanda Wireless Led-uri de Lumina Ambientala Interior Auto. In sfarsit am avut ceva timp liber şi nefiind mulţumit că nu am destulă lumină in habitaclu am decis sa montez două plafoniere de dacia . Mufa de culoare portocalie este cea care conteaza pentru ca alimenteaza lumina de la plafon. Eu (care nu sunt specialist) am luat de la firul cel .

Cred ca nu ar fi o idee rea sa se aprinda pe pozitii acele lumini, dar. Lumini pedalier si spatiu picioare pasager dr. Modificari pentru lumini de bord si la Renault, Skoda, VW, Audi, Citroen, Hyundai, . Acest DIY se refera la montarea lampilor aditionale pentru iluminarea de sub bor in cazul masinilor care nu au optiunea Pachet lumini din. Am vazut la Mircea de pe Tutoriale Solenza ca si-a montat lumini in.


Publicat martie 1 20la 9× 7în PORTOFOLIU DACIA. Autor Subiect: Leduri Pedalier (Citit de 11ori). Atât ție, cât și celorlalți participanți la trafic. Xenon sau LE acesta este în materie de lumini . Dark Mocca interior bej, 165km , Dotari: Car Kit, Xenon, Proiectoare, Jante Aliaj 16+Jante Tabla 1 Atasament Ipo Lumini pedalier, Senzori Parcare, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare