marți, 18 august 2015

Cotta arad

Mobilierul de şezut pe care îl producem . Our seating furniture is designed for people who want to . Canapele moderne pentru un living deosebit de confortabil.

Modelele sunt confectionate din stofa, piele naturala si piele ecologica. Canapele si coltare extensibile - catalog Cotta 20- prin Impero Timisoara. Cotta International Arad este o companie specializata in productia de mobila - Citeste ultimele stiri despre Cotta International Arad Citeste pe wall-street.


CENTER oferă clienților ARED reduceri de la toată gama de canapele și colțare marca COTTA.

Apartamente noi in Arad si Oradea de la dezvoltator . Galeria AUCHAN NORD parter) telefon – 0741. Producătorul de canapele Cotta din Arad a revenit la cifra de afaceri din 2010. Compania, una din cele mai mari din România, este cel mai . Fabrica de mobilă COTTA INTERNATIONAL din Ara unul dintre pilonii economiei locale și unul dintre cei mai mari producători de mobilă tapiţată din Europa. Afacerile producătorului de mobilă Cotta Internaţional Arad au crescut anul trecut cu 1, la milioane euro, iar producţia pe anul în curs a . Setul de canapele Dunja - produs de COTTA Arad - beneficiaza de aceeasi calitate recunoscuta la nivel international.


COTTA INTERNATIONAL SRL, localitatea Ara judet Arad. Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Arad.

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, . Producătorul de canapele Cotta din Arad a revenit la cifra de afaceri din 201 de 1mil. Compania, una din cele mai mari din România, . COTTA INTERNAŢIONAL SRL - CUI 128978- Toate datele firmei! Contact, adresa, activitate, cifra de afaceri, profit, prezentare firma, pozitionare pe harta.


Contact Tucudean Ioan Marius Tel 0257278600. Rezultatele echipelor CS Atletico Arad în etapele 1 şi ale Interligii HU - RO. Avem o fabrică la Ara dar şi fabrici la Socodor, Sebiş, Fântânele, la Ineu.


Domnule Ţucudean, ce înseamnă astăzi Cotta Internaţional, la 14 . Formula succesului: calitate şi termene respectate. Cotta International Arad a început sã activeze în anul 199 devenind unul dintre cei mai . Cotta Internațional este o companie producătoare de mobilă din Ara România, înființată în anul 2000. Zilele Aradului, CS Atletico a organizat a 15-a ediţie a Cupei Cotta Internaţional la fotbal pentru copii şi . Cupa Cotta International își desfășoară în aceste zile cea de a 14-a ediție.


Jocurile sunt foarte încrâncenate, copiii, cu vârste de la la ani, . România și Serbia au luat parte la a 16-a ediție a Cupei Cotta Internaţional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare